Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
válasz
Zοltta
üzenetére
Nos! A hétvégén nagyon rajta voltam ezen a partybox témán, elég sokat meghallgattam köztük tegnap a sonykat is.
Sony közül az xb60 volt igazán jó hangja kis hangerőn is szép melyeket adott, csak nincs rajta mikrofon bemenet igy kilóve.
Sony xb5 hallgatva semmi mélye nem volt nem beszélve a nagy tesorol xb72 hasonlóan rosszul szól es ráadásul a leírása is téves nem 16os hangszórók vannak benne hanem 13 cmes.
Panasonic ue 30, gyönyörűen szól és az ára is megfelelő de kinézetre meg a nejemnek nem tetszett.
JBLt megmutttam a nejemnek hát attól elallt a szava csak amikor meglatta az árat, felejtsem el.
Most itt tartunk, nem elég wgy partyboxnal hogy szól hanem a kinézet is lényeges.
Esetleg valakinel járt már egy gogen bps 738 most 62cezer Ft körül lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest