Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
válasz
carl18 #10481 üzenetére
Szia! Halgattam rád és elmentem meghallgatni a médiába a sal 220Bt meg mellette jó párat.
Tesztem alanyai LG [link] vs [link] vs [link] és persze a jbl100 partyboxot.
Nos egyértelműen a JBL volt a nyerő, az Lg nagyon gyengén muzsikált, a sal nagyott szólt de nem volt minőségi hangzása, enyhén doboz hangú, nem értem a véleményeket miért dicsérik ennyire, ettől a Gogen is szebben szólt.
Ami meglepetés volt számomra, hogy a Panasonic nagyon erőteljes-egyenletes hangja volt.
JBL Panasonic sal és LG igy tennem sorba a boxokat.
Amit linkeltél LG még meghallgatnam, de az illető nem jelentkezik lehet eladta már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Gurulunk, WAZE?!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest