Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Rakott fel a Tribit instára kuponkódokat, elvileg 15%-os kuponok.
Viszont nem tudom, hogyan lehetne ezeket használni, vagy hova kellene ezeket beírni az amazononAki tudja, írja meg
Akit érdekelnek a kódok:
maxsound plus : TBINST25
xsound go : TBINST20
360 :TBINST30 -
Cyborg
őstag
válasz
PeACeY26 #6434 üzenetére
Szia,
igen, arról a csatornáról jutottam el a Tribitig
Aztán találtam még pár direkt ezzel foglalkozó csatornát, és arra jutottam, hogy a tisztaság fontosabb a hangerőnél, és nincs is értelme nagyobb hangnak, ha közben meg torzít, és élvezhetetlen lesz tőle az egész.
Amúgy sem vagyok egy utcai "party állat", nem szeretem bömböltetni a zenét, uh az nekem tökéletes lesz, úgy érzem...már csak kellene várni egy fasza kis leárazásra
zsiz
...és amúgy jól van a füled? -
Cyborg
őstag
Oh, köszi a linket bár, ha jól látom, az használt cucc volt.
Amúgy eléggé tartja az árát, nem ingadozik.Carl18
Kozben rájöttem, mit írtál, a kis tribit 32€, ami 10ezer, igen. Azt írják, mint a nagyra is, hogy talán nem olyan hangos(bár 12w kontra 40w, nem is lehet egyforma hangos), viszont végig tiszta, kiegyensúlyozott, és nem vall szégyent semmiben.
Közben már Koncsik is 20.000-nél tart, ott már megint más a befutó:-) -
Cyborg
őstag
válasz
koncsik #6417 üzenetére
Én is úgy jöttem ebbe a topicba, hogy element megát akarok venni, mert elérhető árban van itthon is, de beletették a bogarat a fülembe, és elkezdtem túrni a netet mindenféle teszt után, és kiderült, hogy nem dicsérik, és semmilyen low budget speaker ajánlóban nincs benne.
Meghallgattam más hangszórók mellett, és nem szól szépen/tisztán egyáltalán. -
Cyborg
őstag
Rengeteget olvasgattam, youtuboztam a témában, és találtam egy nagyon jó hangszórót.
Tribit Maxsound Plus
Nagyon dícsérik mindeütt, javítsatok ki, de úgy látom, hogy ez 56euróért házhoz is jön mindenféle plusz ktg nélkül?
Nekem formára jobban bejön, mint a Doss, hordozhatósága is jobb, vízálló(mármint IPX7-es, ami már nekem elég, nem akarok vele úszni), jack van rajta, 20 órát bír papíron, és olcsóbb is, ezért beáldoznám a nagyobb basszust, meg az micro Sd foglalatot. Van valakinek ilyen hangszóró?
Kell itt valamire figyelni a vásárlásnál, még sose használtam az amazont? Itt milyen vásárló védelem van, elég simán csak bankkártyával fizetni?
-
-
Cyborg
őstag
Na, teljesen véletlenül szerverhiba volt náluk, uh nem teljesítik a rendelésem, visszaküldik a pénzt.
Tudtok valamit ajánlani olyan max 15.000-ig postával? Mindegy, hogy honnan, egyedül az amazonról nem rendeltem még.
Elvárásaim:
- akksis legyen
- jack bemenet
- 15W felett legyenJó lenne:
- Minél tisztábban szóljon, és minél nagyobb mélyet adjon
- Minél kevesebb inditó dallam, inkább csak csippanjon
- USB , és vagy micro SD bemenetHa már ezt a BSD0-át nem ajánlja senki, adjatok pár tippet.
Amit kinéztem eddig:
Blitzwolf BW-F4
Tronsmart element T6, element mega...vagy inkább gyűjtsek még egy Blitzwolf BW-AS2-re, vagy a Carl18 által ajánlott Divoomra?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 65W töltő eladó
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest