Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Bocs de ezzel nem tudok egyet érteni. Én is követem youtube on a német srácot, és hallottam ennek a hangfalnak a tesztjét. Konkréten a vifa helsinkivel hasonlította össze (nekem is ilyen van)
Jó jó de nem az a szint. Melegebb erősen szinezett hangzás vs pontosság precizség. Kegyetlen finom hangja van vifanak. Semmi sincs a közelében. Alacsony hangerőn egymás mellé lehet tenni magasabb hangerőn elvérzik. Ez a helsinki. A stocholm a létező legjobb bluetooth os hangfal amit ismerek. Inkább ne is hasonlítsuk össze a kettőt. Nem lenne fair, árban sem méretben sem.Nem rossz ez hangfal nem tagadom, de soha nem adnam oda a helsinkimet érte. A jbl extreme nel lehet, hogy jobb elismerem. De azért az nem akkora nagy skill valljuk be.
Amúgy egyetértek, 200 dollárért ez határozottan ajánlott. Mondjuk annyiért én még mindig a minirig 3 at venném ami kis mérete ellenére hangban hozza ezt a szintet. Aksi időben meg verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged