Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem egy XFree Go van. Én a BT 5, a forgatható (nem csak behajtható) fejpánt és az AAC kodek támogatás miatt választottam ezt. Picit "basszus nehéz", de nem vészes.
Az Anker-nek vannak még hasonló fülesei. Esetleg még Edifier (ja, olyanom is van, de az meg szerintem egy kicsit vérszegény). Az XFree Go-ba még az is tetszik, hogy egész jó minőségű a beszéd mikrofonja (lehet valami a marketing szöveg - Crystal Clear Calls (Latest CVC 8.0) - mögött), valamint az, hogy egyszerre két eszközhöz is tudok vele csatlakozni. Nálam így nap közben a PC-n és a telefonon lóg egyszerre (zenehallgatás, konf. call, sima telefon → nem gond)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest