Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Motion+ még egyszer
Na, a tévével való összehangolásnál a halk hang fatal user error volt, sem az appban nem volt felvéve a hang, sem a UPC boxon, szóval én b.tam el, így már fasza
Az appban való felhangosítás a bluetooth redmi note4-el való használatának hangerejét is helyre tette. Magyarázat: nem vettem észre az appban a félköríven azt a b.zi kis hangszóró ikont, hogy lehet állítgatni ott is a hangerőt. ilyen a szelavi.
Az akksiról: első feltöltés után ugye ahogy írtam, kb közepes hangerőn ment bluetoothon 9,5 órát IsoTek cd-vel, aztán lehúzott még alacsony hangerőn 1,5 nyolc órás műszakot az irodában, bár itt jackkel volt csatlakoztatva. A konklúzió az, hogy viszonylag magas hangerőn is ki fog bírni egy komolyabb (8-10 órás) házi/kerti bulit szerintem, amíg mindenki rongyra vágja magát
#kmarci25 ja, apró lifehack, hogy a redmikkel ezt meg lehet csinálni, nem minden telefonnal működik, hogy bedugod a jacket, és utána a rádiót még ki lehet lőni bluetoothra. Én is azt hittem, hogy általános és hétköznapi dolog, de nem. Mondjuk mivel xiaomi, nem tudom eldönteni, hogy bug vagy feature
Én egy ezer éves régi fülesből levágott 10 cm-es jackdugós kábeldarabot használok hozzá. Kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futárcégek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az appban való felhangosítás a bluetooth redmi note4-el való használatának hangerejét is helyre tette. Magyarázat: nem vettem észre az appban a félköríven azt a b.zi kis hangszóró ikont, hogy lehet állítgatni ott is a hangerőt. ilyen a szelavi.
Én egy ezer éves régi fülesből levágott 10 cm-es jackdugós kábeldarabot használok hozzá. Kompakt.