Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Na, múlt hétfőn nekem is megjött a motion +. Nem voltam itthon persze a múlt héten, szóval péntek este tudtam kipróbálni, tényleg fasza. Szombaton kivittem a telekre, 2 óra meló alatt nyomtam neki, tetszik.
Vasárnap reggel kb. fél 9-től déluán hatig közepes hangerőn oda-vissza ment rajta a bejárató IsoTek cd, inkább azért, hogy elmondhassam, hogy ez is megvolt. Nem vagyok audiofil, nem tudom, használt-e valamit, de megcsináltam. Két dolgot vettem észre, azaz hármat:1. LG okostévével összekötöttem bluetoothon, nagyon halk, akármit csinálok, halkabb,mint a tévé magában. Ha a motionon adom rá a hangot, akkor is a tv-n jelenik meg, hogy megy fel a hangerő, és ha eléri a maxot, akkor ennyi, nem lehet feljebb nyomni. Soundbar funkció így kilőve. Másnál is így van?
2. Redmi note 4 telefonnal se tépi le a fejem bluetootho, de azért elég hangos.
3. jack kábellel rákötöttem asztali gépre, hogy meló közben ne a telefonom merüljön, főleg, hogy elég sokat telefonálok is. Elindítottam a youtube-ot, és olyat szólt, hogy leszakadt az arcom, ergo jackkel direktben csatlakoztatva kurva hangos. Másnál is így van? Mitől függ,hogy bluetoothon mennyire hangos, a készüléktől, vagy a bluetooth verziótól, vagy egyszerűen bluetoothon nem tud többet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő