Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Én sem úgy gondoltam, hogy adnak hozzá eq-t, hanem eleve egy beégetett algoritmus gondoskodik arról, hogy a lehetőségekhez képest lineáris legyen a frekvenciamenet. nem hinném, hogy egy szélessávú hangszórót ilyen kis dobozban csak a passzív membránnal ilyen lineárisra lehetne hangolni. - vagy ezt jelentené az "aktív DSP"
a sztereó hatás érdekes, de ezt a kütyüt szerintem kevésbé zenehallgatásra fogom használni, inkább háttérzenélésre, ott nincs nagy szerepe a színpadképnek. és nem is otthon, így nekem fontosabb inkább a hordozhatóság és vízállóság
én általában útközben is kábeles fejhallgatóval hallgatok, ha lehet HD zenét: foobar app --> audiquest dragonhfly --> B&W P5 láncon és ez is gyakrabban lesz kábellel összekötve mint BT. jobb a hangminősége és kevesebbet is fogyaszt. equalizert sosem piszkálom, ezt ezután sem fogom és ahogy látom a Denonnál nem is kell, ez plusz pont nekem. úgyhogy szerintem arra billen a mérleg nyelve
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest