Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, mert elakadtam.Egy Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok. A keret viszonylag nagy lehet szerencsére 150-200 ezer. A kisszobába szeretném a tv mellé használni. (A tv egy felsőbb kategóriás Sony).
Filmnézésre használnám, illetve néha a laptopnál is.
Ezen kívül még autóba is néha betenném. (kb heti egyszeri alkalommal).
Autóban populárisabb zenéket hallgatnék, de nem nagy hangerőn. (a tv-nézés közben sem eszeveszett hangerőn szoktam bömböltetni a filmeket).
Inkább a tisztább hangzást szeretném elérni, de nem ártana egy kis basszus sem. Főleg zárt térben használnám. (kis szobában, autóban)
Fm rádiónak is örültem volna, de úgy látom, hogy erre nincs lehetőségem. (erre gondolom csak az a lehetőség van, hogy telóról rádió app-on keresztül továbbítom a jelet a hangszóróra.
Az alábbi hangszórókat találtam erre a célra. (úgy láttam a neten, hogy ezek a legjobbak talán:) :Sony SRS-XB43, vagy a XB33
JBL Xtreme 2,
Marshall Stockwell II.
HK onyx 6
Marshall Stanmore II
Vifa Helsinki (Oslo-ról azt olvastam, hogy a Helsinki hangminőségben jobb)A TV nézés miatt, gondolom nem ártana egy jack csatlakozó, hogy a hang ne késsen. (a Vifán tudomáson szerint van Jack, de lehet a többin is.)
Érdeklődnék, hogy a fentiek közül melyik ajánlanátok, ha a hangminőség a legfontosabb?
Esetleg van jobb termék is a felsoroltakon kívül.
Köszönöm szépen a választ előre is!Üdv,
Pisti
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7420 14" FHD IPS (90% sRGB, 400nit) i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest