- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, mert elakadtam.Egy Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok. A keret viszonylag nagy lehet szerencsére 150-200 ezer. A kisszobába szeretném a tv mellé használni. (A tv egy felsőbb kategóriás Sony).
Filmnézésre használnám, illetve néha a laptopnál is.
Ezen kívül még autóba is néha betenném. (kb heti egyszeri alkalommal).
Autóban populárisabb zenéket hallgatnék, de nem nagy hangerőn. (a tv-nézés közben sem eszeveszett hangerőn szoktam bömböltetni a filmeket).
Inkább a tisztább hangzást szeretném elérni, de nem ártana egy kis basszus sem. Főleg zárt térben használnám. (kis szobában, autóban)
Fm rádiónak is örültem volna, de úgy látom, hogy erre nincs lehetőségem. (erre gondolom csak az a lehetőség van, hogy telóról rádió app-on keresztül továbbítom a jelet a hangszóróra.
Az alábbi hangszórókat találtam erre a célra. (úgy láttam a neten, hogy ezek a legjobbak talán:) :Sony SRS-XB43, vagy a XB33
JBL Xtreme 2,
Marshall Stockwell II.
HK onyx 6
Marshall Stanmore II
Vifa Helsinki (Oslo-ról azt olvastam, hogy a Helsinki hangminőségben jobb)A TV nézés miatt, gondolom nem ártana egy jack csatlakozó, hogy a hang ne késsen. (a Vifán tudomáson szerint van Jack, de lehet a többin is.)
Érdeklődnék, hogy a fentiek közül melyik ajánlanátok, ha a hangminőség a legfontosabb?
Esetleg van jobb termék is a felsoroltakon kívül.
Köszönöm szépen a választ előre is!Üdv,
Pisti
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest