Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, mert elakadtam.Egy Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok. A keret viszonylag nagy lehet szerencsére 150-200 ezer. A kisszobába szeretném a tv mellé használni. (A tv egy felsőbb kategóriás Sony).
Filmnézésre használnám, illetve néha a laptopnál is.
Ezen kívül még autóba is néha betenném. (kb heti egyszeri alkalommal).
Autóban populárisabb zenéket hallgatnék, de nem nagy hangerőn. (a tv-nézés közben sem eszeveszett hangerőn szoktam bömböltetni a filmeket).
Inkább a tisztább hangzást szeretném elérni, de nem ártana egy kis basszus sem. Főleg zárt térben használnám. (kis szobában, autóban)
Fm rádiónak is örültem volna, de úgy látom, hogy erre nincs lehetőségem. (erre gondolom csak az a lehetőség van, hogy telóról rádió app-on keresztül továbbítom a jelet a hangszóróra.
Az alábbi hangszórókat találtam erre a célra. (úgy láttam a neten, hogy ezek a legjobbak talán:) :Sony SRS-XB43, vagy a XB33
JBL Xtreme 2,
Marshall Stockwell II.
HK onyx 6
Marshall Stanmore II
Vifa Helsinki (Oslo-ról azt olvastam, hogy a Helsinki hangminőségben jobb)A TV nézés miatt, gondolom nem ártana egy jack csatlakozó, hogy a hang ne késsen. (a Vifán tudomáson szerint van Jack, de lehet a többin is.)
Érdeklődnék, hogy a fentiek közül melyik ajánlanátok, ha a hangminőség a legfontosabb?
Esetleg van jobb termék is a felsoroltakon kívül.
Köszönöm szépen a választ előre is!Üdv,
Pisti
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest