Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Üdv Hölgyek és Urak!
Williamgrant ajánlására megnéztem pár Alan Ross videót, nagyon köszönöm
Megmondom őszintén nagyon ledöbbentem! Nem gondoltam volna, hogy egy JBL vagy egy Sony így "elvérzik" egy nálunk nem is vehető ismeretlen márkával szemben.
Az Anker Soundcore motion+ bár sokszor volt dicsérve, de meglepett!
Charge 3 vs 4 nél
A Charge 3 legalább Vokálban jó volt. Míg a 4 Max a hosszabb üzemidővel dicsekedhet, de hangba közelébe sincs az elődjének. Amit hallok az alapján még majdnem azt is mondanám, hogy némi doboz hang is hallatszik belőle...Anker Soundcore motion+ gyönyörű telt hangokkal operál miközben még hangosabb is ha arra van szükség.
De ami igazán durva volt az a JBL Xtreme 2 vs Sony XB40
a Két jóval drágább hangszóróból A Sony hangja nekem jobban bejött a Vokál és Basszus is rendben volt, de ugyebár már rég nem kapható, a JBL meg hát inkább csak ott volt, de semmi kiemelkedőt nem mutatott.Vicces, de nem éreztem azt, hogy a Soundcore "rosszabb lenne" pedig elvileg a két neves márka képviselőjének egyértelműen győznie kellet volna. A Szép telt hangja megint lenyűgözött, és hangerőben is több mint korrekt volt.
Szóval kérdésem az lenne, hogy van értelmes riválisa a Soundcore motion+ nak?
Vagy bármennyire is preferálom a hazai beszerzést marad az Amazon?Bár már lehet késő, szerintem beleszerettem a hangjába
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest