Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
DrJános
üzenetére
Voltam Médiába és kicsit megnéztem közelebbről is ezeket a Hangkeltőket.
Hát az Xtreme az tényleg extém xd az SRS-XB43-al egyetemben már túl nagyok lennének nekem.

Volt egy furcsaság. Az SRS-XB43-at próbáltam először és beállítottam fél hangerő alá (mert azért nem akartam mindenkit kiűzni a boltból) úgy váltottam a JBL Charge 4-re, hogy semmin se változtattam és nagyon meglepődtem a Charge 4 hangosabb volt! Ráadásul meglepő mértékben.
Bevallom őszintén a Charge 4 azért nem tetszik mert csak 1 hangszóró van benne és nem 2 mint az előd Charge 3-ba.
Vagy ez nem számít semmit? Pont most volt itt róla szó, hogy ekkora méretben úgy se lesz sztereo hangzás. A 2 modell közül szerintetek melyik a jobb? (itt ott még van Charge 3 is Sóval még azt is tudnék venni)
A Sony-k ezekkel a Villogó ledekkel nekem kicsit a Bazári érzést keltik (ki lehet írtani belőlük? ) mert ha igen akkor akár valami kisebb Sony modell is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SK622 (Hybrid) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- ÚJ Elgato Stream Deck Classic Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- ÚJ Cooler Master CK721 (Hybrid) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest