Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na megjött a Earfun egy 10 percig teszteltem. Most húzták a fogam, igy kicsit még kába vagyok.
A benyomásom maximálisan pozitiv, áhhh kegyetlen milyen hangzás kijön ebből. Féltem hogy ez a 12 watt nem lesz elég, vagy hogy gyenge lesz. 50-60% hangerőn méretét meghazudtoló mélyeket enged ki magából. Teljes hangerőn meg nagyon hangos, nem bántam meg a vásárlást. Röviden "Bestbuy"
Persze teljes hangerőn vissza vesz a mélyből. De akkor se összehasonlitható egyik tronsmart vacakkal se. T6 volt nekeme elég sokáig, és nem igazán tudtam megbarátkozni a hangjával. Ez a Earfun meg első hallásra lenyügözött.
Igy még azon is el gondolkodtam szükségem van-e itthon a Dockinra.
A Tronsmart cuccok meg elbujhatnak, komolyan az Earfun egy más kategória. Maximálisan megérte a 9700 Ft-ot akciós kuponnal, Most felraktam tölteni. Majd még összehasonlitom a JBL Charge 2+ ellen, de nekem az Earfun hangja már most is éreztem hogy jobb.
Aki a vásárlásán gondolkozok nem fogja megbánni.
A Sony SRS X11 meg egy hulladék ehhez képest, Kegyetlen cucc.
Komolyan még kicsit le vagyok sokkolva.
Majd még irok egy részletes beszámolót. Csak leirtam gyors a rövid benyomásom a hangszóróval kapcsolatban.
Hátha valakinek ez számit a rendelés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze teljes hangerőn vissza vesz a mélyből. De akkor se összehasonlitható egyik tronsmart vacakkal se. T6 volt nekeme elég sokáig, és nem igazán tudtam megbarátkozni a hangjával. Ez a Earfun meg első hallásra lenyügözött.
Hátha valakinek ez számit a rendelés előtt.