- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na megjött a Earfun egy 10 percig teszteltem. Most húzták a fogam, igy kicsit még kába vagyok.
A benyomásom maximálisan pozitiv, áhhh kegyetlen milyen hangzás kijön ebből. Féltem hogy ez a 12 watt nem lesz elég, vagy hogy gyenge lesz. 50-60% hangerőn méretét meghazudtoló mélyeket enged ki magából. Teljes hangerőn meg nagyon hangos, nem bántam meg a vásárlást. Röviden "Bestbuy"Persze teljes hangerőn vissza vesz a mélyből. De akkor se összehasonlitható egyik tronsmart vacakkal se. T6 volt nekeme elég sokáig, és nem igazán tudtam megbarátkozni a hangjával. Ez a Earfun meg első hallásra lenyügözött.
Igy még azon is el gondolkodtam szükségem van-e itthon a Dockinra.
A Tronsmart cuccok meg elbujhatnak, komolyan az Earfun egy más kategória. Maximálisan megérte a 9700 Ft-ot akciós kuponnal, Most felraktam tölteni. Majd még összehasonlitom a JBL Charge 2+ ellen, de nekem az Earfun hangja már most is éreztem hogy jobb.
Aki a vásárlásán gondolkozok nem fogja megbánni.
A Sony SRS X11 meg egy hulladék ehhez képest, Kegyetlen cucc.
Komolyan még kicsit le vagyok sokkolva.
Majd még irok egy részletes beszámolót. Csak leirtam gyors a rövid benyomásom a hangszóróval kapcsolatban.Hátha valakinek ez számit a rendelés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC i5-12, 13, 14400F/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- Laptopok javítása,telepítése,bővítése,gyorsítása,teljes körű szervizelése
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 870 EVO 1TB szinte újak! LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest