- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bluetooth hangszórók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Wow, tegnap rendeltem és már a kezemben a Tribit Xsound Go, pedig keddre ígérte a szállítást. Na ezért megérte a 10 eurós drágább szállítási díjat kifizetni.
A hangját még nem véleményezném, csak ha már hallgattam eleget, viszont van egy kis problémám. Laptophoz csatlakoztatva érezhetően van egy méretes csúszás a hangban, de annyira, hogy még a száj mozgásán is látszik egy kicsit, hogy nincs szinkronban a hanggal.
Az egyébként az ingyen (szerintem kicseszésből) hozzám vágott Blaupunkt BT02 nem késik (vagy nem észrevehetően), erről csak annyit sikerült kiderítenem, hogy Bluetooth 2.1-et támogat, a többit, mint az A2DP és hasonlók azokat a Tribit is tudja (vagy még sokkal újabb szabványokat), szóval nem egészen értem. Vagy átmegy a hang még valami DSP-n és ez növeli a latency-t?
Nincs itthon most olyan jack kábelem, amivel az AUX csatlakozón is le tudnám tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpársportok
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi