Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
Arra jó amire te szeretnéd
Nagy hangereje van. Nálam az a "baj", hogy a normál hifi hangrendszerhez szoktam. Az ilyen méretű dobozok nem tudják azt a hangterjedelmet és teltséget vissza adni.
Nálam az íróasztalon van. Munka közben megy a háttérzene. Nekem a mélyek fakók, kopogósak. Videók alapján nagyobb hangerőn jön elő rendesen a basszus, de én leginkább csak halkan hallgatom. Kis hangerőnél a közép tartományból is elvesznek részek.
A neve alapján valószínűleg rave vagy techno esetén jönnek elő a képességei.
Jazz vagy elektronikus zene esetén egész élvezhető. Filmeknél is kiváló. Heavy metál esetén viszont gyengén teljesít - van egyáltalán a heavy metálhoz megfelelő hangrendszer? :-) -
Pop zene esetében pedig olyan átlagos, jellegtelen (nekem).Az összeszerelése, anyagminőség rendben van. Vízállónak írják, de ez gyanús. Szerintem csak csepp álló. Fürdőszobába bátran be lehet vinni, vagy a harmatos fűbe letenni. De medencébe már ne vidd
Összességében az árkategóriájában szerintem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest