- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- RAM topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
ribarszki #6349 üzenetére
Durván 80eFt alatt egy hordozható rendszer sem hozza azt az igazán jó dinamika tartományt. Ennek feléért ki lehet alakítani egy elfogadhatóan jó nem hordozható (vagy félig hordozható) rendszer.
Hordozhatóban pedig nincs is értelme a hifi minőségnek (ez már csak az én véleményem). -
Akron99
aktív tag
Arra jó amire te szeretnéd
Nagy hangereje van. Nálam az a "baj", hogy a normál hifi hangrendszerhez szoktam. Az ilyen méretű dobozok nem tudják azt a hangterjedelmet és teltséget vissza adni.
Nálam az íróasztalon van. Munka közben megy a háttérzene. Nekem a mélyek fakók, kopogósak. Videók alapján nagyobb hangerőn jön elő rendesen a basszus, de én leginkább csak halkan hallgatom. Kis hangerőnél a közép tartományból is elvesznek részek.
A neve alapján valószínűleg rave vagy techno esetén jönnek elő a képességei.
Jazz vagy elektronikus zene esetén egész élvezhető. Filmeknél is kiváló. Heavy metál esetén viszont gyengén teljesít - van egyáltalán a heavy metálhoz megfelelő hangrendszer? :-) -
Pop zene esetében pedig olyan átlagos, jellegtelen (nekem).Az összeszerelése, anyagminőség rendben van. Vízállónak írják, de ez gyanús. Szerintem csak csepp álló. Fürdőszobába bátran be lehet vinni, vagy a harmatos fűbe letenni. De medencébe már ne vidd
Összességében az árkategóriájában szerintem jó. -
Akron99
aktív tag
Tracer Rave, Tracer Champion?
(#6284) carl18
A T6 beleordibálja a szoba csendjébe a státusz állapotait vagy ettől diszkrétebb?
Herótom van azoktól a megoldásoktól amik totál hangosan ordibálják, ha párosodásra készekvagy amikor összekapcsolódtak, be- és kikapcsolnak, stb...
-
Akron99
aktív tag
Kétszer 30-ról beszélünk
Magyar nem akciós beszerzés esetén pedig úgy kétszer 80-ról.
Pl. egy Edifier Studio R2730DB -at vagy Edifier R1700BT -t megkapsz 50-ért (csak egy példa).
Ezért beszélek felárról. 50 és 150 között van különbség (hazai árak esetén). Azért kérdezek, hogy eltudjam dönteni, hogy számomra megérné-e ez a különbség. -
Akron99
aktív tag
A GGMM sztereó rendszere megéri azt a 150-200 eFt-ot? Mi ennek a létjogosultsága? Mi szól mellette?
A multiroom funkció esetén talán megértem.
De egy sztereó rendszer esetén számomra nehezen védhető meg ez a döntés.
Egy ennek negyedébe kerülő sztereo aktív hangfalpár is jobb hangzásban (pl. Edifier). Vagy legalább ugyan ott van. Miért kell négyszer többet költeni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged