- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
sziasztok,
szeretnék venni egy bt hangszórót és olvasgatom a topicot egy ideje, de valahogy nem tudok dönteni.
igazság szerint itthonra kellene első sorban, hogy ne kelljen a laptop hangszórót használni.
aztán szabadba is kivinném sütögetés közben.
néha autóba is betenném (régi piros ferrarim van, szóval jah...)
úgy hogy a hordozhatóság közepesen fontos.amiket kinéztem az a JBL charge 3. tetszik a hangja nagyon, de nem olvastam sehol a fórumon,hogy kimondottan ajánlott lenne.plusz lett belinkelve egy szerelő véleménye, aki elég durván lehúzta a charge 2-t. ha ebből indulok ki, akkor a charge 3 miért lenne minőségibb összeszerelés?!
egy árban van az xb31-el, esetleg alternatívaként az is jó lehet.nem vagyok hangmérnök és nem is hobbim az eq állítgatása, szóval nagy elvárás nincs. talán az akku idő ami minél több, annál jobb, de inkább a hangzásvilág legyen a legelső szempont.
max keret 30 +-5 K .
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest