- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
hozzáteszem. tegnap este óta 4 ezer pezót ment feljebb az ára a charge 3-nak

esetleg valaki tud egy várható akciót ?

-
Járókeret
senior tag
világos és köszi a sok információt

persze, tény,hogy nem fog 5 évig működni, vagy legalábbis nem biztos, hogy fog.
viszont évente nem akarok ilyen kütyüt venni, mert megvagyok nélküle és nem lenne napi használatban sem.
leginkább edzés mellé lenne, az meg heti 3-4 alkalom 1-1 óra. a full hangerő sem lenne kihasználva, szóval tök átlagos használatról beszélünk.minden esetre eddig a sony felé húz az eszem (a szívem meg a jbl felé, de az mindegy).
más kérdés: köztudott,hogy nem mindig a drágább a jobb. esetleg olcsóbb kategóriában megbízható készülék létezik e? lásd példának a genius 1250 hangfalat, ami veri a 30 ezres kategóriát is sok esetben (szakik mondták, nem én), holott ez a hangfal tizen X ezer ft (volt). jelenleg amúgy egy ilyen van a tv-re dugva itthon.
néztem még a skullcandy-t. sok véleményt nem hallottam róla a fórumon,de nyitott vagyok rá is.
-
Járókeret
senior tag
teljesen érthető amit írsz, viszont akkor a kérdés az,hogy tudok-e kompromisszumot kötni. legyen inkább a sony, aminek "rosszabb" a hangja, de talán megbízhatóbb, vagy legyen a jbl, ami tény,hogy jobb, de nézegessem a hónapokat,hogy időben eladjam, vagy plusz pénzért garancia idő, amivel meg rohangálhatok a szervízbe?
mivel nem életfeltétel ez a kütyü, így lehet inkább a sony marad a kényelem szempontjából.
-
Járókeret
senior tag
minden esetre Oluv oldalán meghallgattam az xb31-et és a charge 3-at és a charge 3 szerintem egyértelműen jobb hangzással bír. sokkal letisztultabb. párom is rögtön rávágta,hogy a charge 3 jobb, pedig neki aztán totál idegen ez a témakör.
a baj csak a megbízhatósággal van :S
valaki valamit ehhez hozzáfűzne?
-
-
Járókeret
senior tag
sziasztok,
szeretnék venni egy bt hangszórót és olvasgatom a topicot egy ideje, de valahogy nem tudok dönteni.
igazság szerint itthonra kellene első sorban, hogy ne kelljen a laptop hangszórót használni.
aztán szabadba is kivinném sütögetés közben.
néha autóba is betenném (régi piros ferrarim van, szóval jah...
)
úgy hogy a hordozhatóság közepesen fontos.amiket kinéztem az a JBL charge 3. tetszik a hangja nagyon, de nem olvastam sehol a fórumon,hogy kimondottan ajánlott lenne.plusz lett belinkelve egy szerelő véleménye, aki elég durván lehúzta a charge 2-t. ha ebből indulok ki, akkor a charge 3 miért lenne minőségibb összeszerelés?!
egy árban van az xb31-el, esetleg alternatívaként az is jó lehet.nem vagyok hangmérnök és nem is hobbim az eq állítgatása, szóval nagy elvárás nincs. talán az akku idő ami minél több, annál jobb, de inkább a hangzásvilág legyen a legelső szempont.
max keret 30 +-5 K .
előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest