- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
sziasztok,
szeretnék venni egy bt hangszórót és olvasgatom a topicot egy ideje, de valahogy nem tudok dönteni.
igazság szerint itthonra kellene első sorban, hogy ne kelljen a laptop hangszórót használni.
aztán szabadba is kivinném sütögetés közben.
néha autóba is betenném (régi piros ferrarim van, szóval jah... )
úgy hogy a hordozhatóság közepesen fontos.amiket kinéztem az a JBL charge 3. tetszik a hangja nagyon, de nem olvastam sehol a fórumon,hogy kimondottan ajánlott lenne.plusz lett belinkelve egy szerelő véleménye, aki elég durván lehúzta a charge 2-t. ha ebből indulok ki, akkor a charge 3 miért lenne minőségibb összeszerelés?!
egy árban van az xb31-el, esetleg alternatívaként az is jó lehet.nem vagyok hangmérnök és nem is hobbim az eq állítgatása, szóval nagy elvárás nincs. talán az akku idő ami minél több, annál jobb, de inkább a hangzásvilág legyen a legelső szempont.
max keret 30 +-5 K .
előre is köszi
-
Járókeret
senior tag
-
Járókeret
senior tag
minden esetre Oluv oldalán meghallgattam az xb31-et és a charge 3-at és a charge 3 szerintem egyértelműen jobb hangzással bír. sokkal letisztultabb. párom is rögtön rávágta,hogy a charge 3 jobb, pedig neki aztán totál idegen ez a témakör.
a baj csak a megbízhatósággal van :S
valaki valamit ehhez hozzáfűzne?
-
Járókeret
senior tag
teljesen érthető amit írsz, viszont akkor a kérdés az,hogy tudok-e kompromisszumot kötni. legyen inkább a sony, aminek "rosszabb" a hangja, de talán megbízhatóbb, vagy legyen a jbl, ami tény,hogy jobb, de nézegessem a hónapokat,hogy időben eladjam, vagy plusz pénzért garancia idő, amivel meg rohangálhatok a szervízbe?
mivel nem életfeltétel ez a kütyü, így lehet inkább a sony marad a kényelem szempontjából.
-
Járókeret
senior tag
világos és köszi a sok információt
persze, tény,hogy nem fog 5 évig működni, vagy legalábbis nem biztos, hogy fog.
viszont évente nem akarok ilyen kütyüt venni, mert megvagyok nélküle és nem lenne napi használatban sem.
leginkább edzés mellé lenne, az meg heti 3-4 alkalom 1-1 óra. a full hangerő sem lenne kihasználva, szóval tök átlagos használatról beszélünk.minden esetre eddig a sony felé húz az eszem (a szívem meg a jbl felé, de az mindegy).
más kérdés: köztudott,hogy nem mindig a drágább a jobb. esetleg olcsóbb kategóriában megbízható készülék létezik e? lásd példának a genius 1250 hangfalat, ami veri a 30 ezres kategóriát is sok esetben (szakik mondták, nem én), holott ez a hangfal tizen X ezer ft (volt). jelenleg amúgy egy ilyen van a tv-re dugva itthon.
néztem még a skullcandy-t. sok véleményt nem hallottam róla a fórumon,de nyitott vagyok rá is.
-
Járókeret
senior tag
hozzáteszem. tegnap este óta 4 ezer pezót ment feljebb az ára a charge 3-nak
esetleg valaki tud egy várható akciót ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest