- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen scannert vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
Én is tervezek egy vásárlást. Nemrég hallottam egy JBL Go-t élőben és meglepett, hogy ezek a "szutykok" milyen hangra képesek már 10 ezer Ft-ból is. Rengeteg fejlődés ment itt végbe az elmúlt években.
Nincs se a kocsiban, se a PC-n hangom, egyedül egy fejhallgatóm van. Nem használom sokat, ezért sincs hangcuccom sehol. Ezért is gondoltam rá, hogy ha már ezek ennyire felfejlődtek akkor érdemes lehetne venni egy mindenes hangkeltőt.Újonnan max 20-ért mit kapni? Mindenképp sztereó kell, egyben legyen ne különálló és kicsit hosszúkásabb alakú, hogy normális sztereó legyen azért (meg a szélvédő elé, meg a monitor fölé jobban el is fér olyan alakban).
Jack mindenképp kell, mert a PC-re azzal megy és lehetőleg töltőre dugva is tudjon szólni, bár szerintem ez alap mindegyiknél. Jó lenne ha tudna microSD-t, de nem kötelező.
Legyen benne basszus, azt szeretem, de szóljon tisztán is. Bár ezeket félve írom le, mert 20 ezerbe szerintem nem fér bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest