- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
#47205632 #5506 üzenetére
Itt az a gond hogy az eredetinek sincs túl jó hangja, akkor milyen lehet a kínai másolatnak.
Mondjuk a méretéhez képest valóban jól az tény és való. A zsebre vágható méretből nem is nagyon lehet jobbat kicsikarni.Mikor elsőnek hallottam a Go akkor engem is meglepett milyen jó hangja van, de ha már a Tronsmatrt T6 ismeretében nem olyan jó a szint amit képvisel.
-
carl18
addikt
válasz
#47205632 #5490 üzenetére
Hát igen teljesen megértem, mondjuk én se használtam annyira kis hangerőn. Hát persze nem tökéletes a hangja de az árához és méretéhest képest nagyot szól szerintem. Persze Mini/hifi hifi rendszerhez képest el tud maradni. De azok nem is 1 kg súllyal rendelkeznek, hanem 4X5 akkora méret.
Szerintem Hordozható hangszórót nem szabad otthoni Hifi rendszerhez hasonlítani. Természetes hogy egy rendes hangfal dobozba nagyobb hangszórókkal jobb hangzást fog eredményezni. Egy elektromos robogot se hasonlítunk egy autóhoz más kategória.
De a Divoom szerint bőven jól szól főleg ahhoz képest milyen hangszórókat kap hasonló árba az ember. + Ezt a 1 kg-os hangszórót azért egy kis hátizsákba bármikor beleteheted, a Mini Hifit nem igazán fogok hordozni.
Fürdőszobába is jól jön, mikor forró fürdőt veszek és lazítani szeretnék. Esetleg ha odakint csinálok valamit, akkor is jól jön a háttérzaj. Azért az udvarra nem szívesen pakolgatni ki senki se egy komplett hifi rendszert
-
carl18
addikt
válasz
#47205632 #5436 üzenetére
Divoom 500-at ajánlom, amiket meghallgattál mindegyikre köröket ver. A Tronsmartot nem ajánlom, nagy hangerőn hajlamos a torzításra. Nekem a Divoom nem torzított, szóval minden téren jobb vétel.
+1 pont a Divoomnak, mély hangok terén egész biztos nem lesz hiány
Persze vehetsz Noname vackot is amiknek pocsék az ár-érték aránya te használod nem én. Amiket felsoroltál egyik se a megéri kategória.
Hát a töltés közbeni használat függ az elektronikától amit a hangszóróba építenek, a Tronsmart se támogatja hogy töltés közbe használd. Én a Divoomot sose használtam töltés közbe, főleg hogy sok energiát használt és nyírná az akkut ha úgy használnám.
20E alatt a Divoom a legjobb amit ismerek és a hangja se torzít, Ha véletlen Abádszalókon jársz meg tudom mutatni a T6-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest