Új hozzászólás Aktív témák
-
Damonhill
csendes tag
Pont ezért választottam, hogy kelljen csak valami okos eszközre hagyatkoznom ha megszeretném szólaltatni. Ha kell rádugok pendrive- ot, ha kell rádiót hallgatok. Közben megérkezett, első benyomásaim pozitívak.Valóban nem picike darab, de egy hátizsákban simán elfér. minőségi darabnak látszik elsőre, gumírozott házzal. Nem vagyok egy vájtfülű, és eddig ilyen tipusú hanfalakban a saját Divoomomon kívül egy JBL Charge 3- at hallottam csak. A Divoomhoz képest elsőre talán nincs olyan karakán basszus, olyan "kellemesen"szól számomra. Mindenből van ami kell, de semmi gyomorforgató. Hangerőben simán megveri, szerintem majd duplája lehet. Szerintem játszani kellene a hangszabályzókkal a lejátszó eszközön, akkor lehet mást mondanék. Amikor a Jbl- t hallgattam, az számomra egy basszus puffogás volt, de lehet másnak az tetszik. Doss- t és Dockin-t nem hallottam még, lehet ezek megverik hangzásban és hangerőben is, de számomra ez is hangos. Van benne egy kupon, ami ha rendelek egy másik ugyanilyen hangfalat akkor annak az árából 50 euro lejön, és ugye ezt lehet sztereoban hallgatni TWS funkcióval. Azt gondolom így már akar egy félnormális házibulit is le lehetne vezényelni :-) . 30 ezer pénz volt, 3 év garival. Ha megtetszik és él még az akció a másik darabra akkor lehet veszek még egy darabot, így szinte semmi vezetékkel lehet kiépíteni egy sztereó rendszert nagy relatíve nagy hangerővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- SSD kibeszélő
- Suzuki topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Home server / házi szerver építése
- ZIDOO médialejátszók
- Napelem
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest