Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
jártam itt már pár éve, akkor is egy nem igazán fórumnyelven forgó Marley terméket sikerült beszeretnem asszonykám nagy örömére
Pár nappal ezelőtt viszont magamnak vásároltam egyet, és ismételten visszatérve a márkához a legnagyobb típusát vásároltam meg egy Bag of riddim 2 személyében
Amennyiben valaki ilyesmin töri a fejét: jó, nagyon is jó
Igaz, hogy nagy a mérete (én egy JBL xtreme-mel állítottam szemben -ez a kettő volt a kalapomban-) de hangzásban győzött a Marley terméke.
A mélyek ill. magasak és a közép hangok is szépen szólnak,a mélyek ráadásul eléggé ütősek is (igaz nekem fejhallgatóban is kissé basshead dolgok jönnek be....), de az anyaghasználatból adódó minőség ismét nem hazudtolta meg magát, ami tömör fa és ilyen jól összerakott darab, az nem szólhat rosszul és nem is szól
A táska külön plusz pont (munkába fogom hordani és vezetés/pihenés közben lesz hű társam)
Viszont lenne egy kérdésem felétek: nem usb-s (sem micro sem type C) a töltője, hanem ilyen kerek mint pl. a laptop töltőké.... ezzel nincs is semmi gond, de néha-néha ha szükségem lenne rá, ezt autóban hogyan tudom majd tölteni? erre van esetleg valami átalakító, ami pl. ebből a kerek dugaljból usb-t csinál nekem? (ez már elegendő lenne a szivargyújtós töltéshez)
Amennyiben tudtok segíteni ebben, azt megköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- KERESEK Xbox 360 Hibás Játék Lemezeket
- Eladó Bowers & Wilkins PX8 Tan fejhallgató.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest