Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
jártam itt már pár éve, akkor is egy nem igazán fórumnyelven forgó Marley terméket sikerült beszeretnem asszonykám nagy örömére
Pár nappal ezelőtt viszont magamnak vásároltam egyet, és ismételten visszatérve a márkához a legnagyobb típusát vásároltam meg egy Bag of riddim 2 személyében
Amennyiben valaki ilyesmin töri a fejét: jó, nagyon is jó
Igaz, hogy nagy a mérete (én egy JBL xtreme-mel állítottam szemben -ez a kettő volt a kalapomban-) de hangzásban győzött a Marley terméke.
A mélyek ill. magasak és a közép hangok is szépen szólnak,a mélyek ráadásul eléggé ütősek is (igaz nekem fejhallgatóban is kissé basshead dolgok jönnek be....), de az anyaghasználatból adódó minőség ismét nem hazudtolta meg magát, ami tömör fa és ilyen jól összerakott darab, az nem szólhat rosszul és nem is szól
A táska külön plusz pont (munkába fogom hordani és vezetés/pihenés közben lesz hű társam)
Viszont lenne egy kérdésem felétek: nem usb-s (sem micro sem type C) a töltője, hanem ilyen kerek mint pl. a laptop töltőké.... ezzel nincs is semmi gond, de néha-néha ha szükségem lenne rá, ezt autóban hogyan tudom majd tölteni? erre van esetleg valami átalakító, ami pl. ebből a kerek dugaljból usb-t csinál nekem? (ez már elegendő lenne a szivargyújtós töltéshez)
Amennyiben tudtok segíteni ebben, azt megköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest