Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Végül sok gondolkozás és ebayes licit után megrendeltem a Sony srs-xb30-at. EQ után pofátlanul nyomja neki
Azt azért nem mondanám hogy a beltéri hangrendszeremmel felvenné a versenyt de próbálkozik. Amit hallok hogy nem olyan minőség amit megszoktam. Hangkártyámmal sokkal szebben szolnak a számok , nyilván, node ha azt nézem hogy kültéren is használhatom stb... brutális
Következő lépcsőfokot látnék abban ha valamiféle hangkártyával lehet használni. Igaz csak egyszerű feladatokra vásároltam (pl : edzés , munkálkodás kint ) nem érzem ezt a 30 rugót kidobásnak. Örülök hogy ezt és nem a 20at rendeltem. Szóval elégedett vagyok , remélem a nyáron megjelenő széria még ennél is jobb lesz.(pl: töltés% hangosabban és pontosan mondja)
Ritka alkalmak egyike hogy nem találok fogást egy terméken de itt minden rendben van. Lehet tévedek de ez a hangerő bőségesen elég mindenre, partyzásra azért valami jobb hangcucc dukál
Azért ezt a 30k félve léptem meg mert még nem próbáltam ilyet és a wireless cuccokból kiindulva sokkal rosszabbra számítottam.Gondolkozom hogy veszek belőle még egy darabot hogy L/R be tudjam használni, leváltanám az egyik pakk felszerelt hangfalaimat az idióta kábelek stb... miatt de az már csak hangkártyával érné meg (még ha nem is létezik ilyen opció jelenleg)
Mielött elfelejtetném én kaptam hozzá töltőt , mintha valaki írta volna hogy nem adnak. (nem értek a töltőkhöz szóval csak annyi hogy DC-5V) Ez a max ugye ?
Köszönöm az ajánlást és szívesen ajánlom bárkinek , megéri az árát !
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő