- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Végül sok gondolkozás és ebayes licit után megrendeltem a Sony srs-xb30-at. EQ után pofátlanul nyomja neki
Azt azért nem mondanám hogy a beltéri hangrendszeremmel felvenné a versenyt de próbálkozik. Amit hallok hogy nem olyan minőség amit megszoktam. Hangkártyámmal sokkal szebben szolnak a számok , nyilván, node ha azt nézem hogy kültéren is használhatom stb... brutális
Következő lépcsőfokot látnék abban ha valamiféle hangkártyával lehet használni. Igaz csak egyszerű feladatokra vásároltam (pl : edzés , munkálkodás kint ) nem érzem ezt a 30 rugót kidobásnak. Örülök hogy ezt és nem a 20at rendeltem. Szóval elégedett vagyok , remélem a nyáron megjelenő széria még ennél is jobb lesz.(pl: töltés% hangosabban és pontosan mondja)
Ritka alkalmak egyike hogy nem találok fogást egy terméken de itt minden rendben van. Lehet tévedek de ez a hangerő bőségesen elég mindenre, partyzásra azért valami jobb hangcucc dukál
Azért ezt a 30k félve léptem meg mert még nem próbáltam ilyet és a wireless cuccokból kiindulva sokkal rosszabbra számítottam.Gondolkozom hogy veszek belőle még egy darabot hogy L/R be tudjam használni, leváltanám az egyik pakk felszerelt hangfalaimat az idióta kábelek stb... miatt de az már csak hangkártyával érné meg (még ha nem is létezik ilyen opció jelenleg)
Mielött elfelejtetném én kaptam hozzá töltőt , mintha valaki írta volna hogy nem adnak. (nem értek a töltőkhöz szóval csak annyi hogy DC-5V) Ez a max ugye ?
Köszönöm az ajánlást és szívesen ajánlom bárkinek , megéri az árát !
Új hozzászólás Aktív témák
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest