- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Vki nemreg emlitette a Xiaomi Network speaker cuccot, ami ugye akciós volt gearbesten, ugy ~22eFtert megvettem.
Tisztában vagyok vele, h nincs akku, de a remelt szolgaltatasokert cserebe elfogadtam, ugyis van aram ahol használnám.
Csak egy bw f4 összehasonlítási alapom van, természetesen a hang ég és föld, de ez leginkább azért, mert joval nagyobb, nehezebb is. Nagyon szep hangja van, hangosabb is, bar meg csak beltérben teszteltem, ami jo h nem szórja a hangot, mindent előre tol.
A hang lejátszási része az teljesen rendben van.
Es akkor a szolgáltatás, ez mar fekete leves.
A fw frissíthető, de h ad-e pluszt..
Airplay, dlna ezek nagyon jok, plusz van kb 7gb belso memória, amire smbn keresztül másholhatunk, igy magában is tud lejatszani, teljesen jo. A gond az online szolgaltatosokkal kezdodik.
Nincs Spotify connect es gyanus sose lesz, ami miatt viszont megvettem azaz egyedi netes radiok beallitasa lenne, de az app full kinai tartalommal van megtoltve es csak ottani radiokat enged beallitani, semmi opcio manualisra.
Hogy ez miért rossz? Lényegeben van rajta egy channel gomb, amit az appban elore beállított forrasrol játszik.
Pl cht megnyomod akkor sajat play list vagy másik netes rádió. Ez a resze csodas lenne, ha lenne nemzetközi tamogatas, de perpill nincs es felek h nem is lesz.
Ezt abbol szurtem le, h hasonlo gondokkal kuszkodtek a xiaomi gatewaynel is, amit 1 ev után se meltattak valaszra
Tehat maga a hangszoro prémium, tényleg szépen szol, olyan telt az egesz, de a szolgáltatás így kevés
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest