- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Nagyon gondolkoztam a Divoom Outdoor beszerzésén. Aztán, ahogy böngésztem, találtam egy akciós TDK A28-at, 15 ezerért. Kipróbálom. A youtube-os clavinetjunkie-féle teszten nem szerepelt annyira jól, viszont egy csomó pozitív teszt van róla. Legrosszabb esetben visszaküldöm és megveszem a Divoomot. Játékban van egyébként még egy-két hangszóró (JAM Heavy Metal, Sony SRS XB2). A JAM esetében az egyetlen hiányosság, hogy nem időjárás álló. A Sony meg szintén nem szerepelt olyan jól a youtube-on - mondjuk az egyéb teszteken igen. A Divoom (a youtube alapján) tényleg erős a basszusban, de kicsit úgy érzem, hogy minden más hátrányára. Tegnap még a Proda X6-ot is néztem, de azt hiszem, a Divoom jobb vétel. Kicsit komolyabbnak tűnik. Majd írok a tapasztalatokról, hátha segítek másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest