- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Nagyon gondolkoztam a Divoom Outdoor beszerzésén. Aztán, ahogy böngésztem, találtam egy akciós TDK A28-at, 15 ezerért. Kipróbálom. A youtube-os clavinetjunkie-féle teszten nem szerepelt annyira jól, viszont egy csomó pozitív teszt van róla. Legrosszabb esetben visszaküldöm és megveszem a Divoomot. Játékban van egyébként még egy-két hangszóró (JAM Heavy Metal, Sony SRS XB2). A JAM esetében az egyetlen hiányosság, hogy nem időjárás álló. A Sony meg szintén nem szerepelt olyan jól a youtube-on - mondjuk az egyéb teszteken igen. A Divoom (a youtube alapján) tényleg erős a basszusban, de kicsit úgy érzem, hogy minden más hátrányára. Tegnap még a Proda X6-ot is néztem, de azt hiszem, a Divoom jobb vétel. Kicsit komolyabbnak tűnik. Majd írok a tapasztalatokról, hátha segítek másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Motoros topic
- iPhone topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Csinált valamit a Nokia: megváltoznak a telefonhívások
- Windows 11
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest