Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Tárgytalan a kérdésem. Jófogáson találtam egy hozzám hasonló korrekt srácot és vettem egy új Xtreme-t tőle. Kicsit tesztelgettem és gyengébben szól, mint a Mojo buzzem... hahaha persze csak viccelek
[link]. Mojo marad futózsákos hangszóró. Xtreme viszont brutális hangzás! Nagy teljesítmény! Magas hangok is szépen csengenek ha megfelelő a forrás. Mély dinamika fantasztikus a mély ládához szokott füleimnek. Meglepődtem a hangerején is. Már csak a vízállósága a kérdés számomra
De sejtésem szerint ez is csak csepp álló és fröccsenő víz álló. Viszont youtube videók alapján ha véletlen beleesik a vízbe simán túléli

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De sejtésem szerint ez is csak csepp álló és fröccsenő víz álló. Viszont youtube videók alapján ha véletlen beleesik a vízbe simán túléli