Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alphamooncam #20082 üzenetére
"Kérdezd meg az autóhifi topikban is, szerintem elég sokan fognak igennel válaszolni."
Félreértetted. Én arra utaltam, hogy alapból (értsd: leginkább gyárilag) nem szokás ilyennel kibélelni az ajtót. Persze, hogy az említett topic-ban mindenki ezzel kezdi, mert egy bizonyos szint felett ez az alap.
Őket kérdezted a bluetooth hangszórós ötleteddel kapcsolatban?" ... majd szépen automatikusan felkapcsolódik a telefonomra egyszerre a kocsi audio rendszere ... " – ezt én nem értem. Csak a BB3 lesz használva, nem? Akkor azt bizony kapcsolgatni kell.
"Másik véglet, meg hogy ... "
"Én egyik hibába sem szeretnék esni."
Pedig pont ez történik.
Alap hifi-re nincs pénzed vagy sajnálod rá, ezért inkább veszel egy drága (ezt a témát ugye még ki se nyitottuk, hogy lehet akadna a BB3-nál ár/teljesítmény viszonyban jobb) bt. hangszórót, ami alapvetően nem autóba való.
Pixx96 is írta, hogy ő bizony próbált már többfélét, és – ha jól értem – az eredmény a rossz és a sz*r között mozgott.
Én biztos, hogy úgy indulnék el, hogy elterveznék egy közepes rendszert, ami arányba van az autóm értékével és a fizetésemmel. Ezt pedig vagy egybe, vagy több lépésben (előbb csak fejegység + 2db hangkeltő, utána esetleg +2 +erősítő, majd mélyláda, ha feltétlen kell, végül pedig "betonozás"). A lényeg, hogy mindig épp annyit lépnék előre, amennyit a zsebem enged, és így azt is látnám (ill. leginkább hallanám), hogy mire érdemes még költeni.All-in-all: itt szerintem senki sem fogja neked azt mondani, hogy vedd ezt a bt. hangszórót, mert az tuti lesz az autódba.
#20087 bwoay
" ... bithumen rezgéscsillapítókról meg mérésekről beszélsz, miközben azt tervezed, hogy a hátad mögé teszel egy hordozható hangszórót. ezzel egyrészt megfordítod a jobb és bal csatornákat, másrészt elölről semmilyen hang nem fog érkezni ... "
+1#20088 alphamooncam
" ... de mindent összevetve rá kell próbálnom."
Szemlátomást ezt te már eldöntötted. Viszont innen, tőlünk erre megerősítést ne várj.
Vedd meg a BB3-at, "szereld be", aztán majd – 1-2 hónap használat után – gyere vissza a tapasztalatokkal!
Engem érdekel majd az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest