Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz alphamooncam #20082 üzenetére

"Kérdezd meg az autóhifi topikban is, szerintem elég sokan fognak igennel válaszolni."
    Félreértetted. Én arra utaltam, hogy alapból (értsd: leginkább gyárilag) nem szokás ilyennel kibélelni az ajtót. Persze, hogy az említett topic-ban mindenki ezzel kezdi, mert egy bizonyos szint felett ez az alap.
    Őket kérdezted a bluetooth hangszórós ötleteddel kapcsolatban?

" ... majd szépen automatikusan felkapcsolódik a telefonomra egyszerre a kocsi audio rendszere ... " – ezt én nem értem. Csak a BB3 lesz használva, nem? Akkor azt bizony kapcsolgatni kell.

"Másik véglet, meg hogy ... "
    "Én egyik hibába sem szeretnék esni."
    Pedig pont ez történik. :K
    Alap hifi-re nincs pénzed vagy sajnálod rá, ezért inkább veszel egy drága (ezt a témát ugye még ki se nyitottuk, hogy lehet akadna a BB3-nál ár/teljesítmény viszonyban jobb) bt. hangszórót, ami alapvetően nem autóba való.
    Pixx96 is írta, hogy ő bizony próbált már többfélét, és – ha jól értem – az eredmény a rossz és a sz*r között mozgott.
    Én biztos, hogy úgy indulnék el, hogy elterveznék egy közepes rendszert, ami arányba van az autóm értékével és a fizetésemmel. Ezt pedig vagy egybe, vagy több lépésben (előbb csak fejegység + 2db hangkeltő, utána esetleg +2 +erősítő, majd mélyláda, ha feltétlen kell, végül pedig "betonozás"). A lényeg, hogy mindig épp annyit lépnék előre, amennyit a zsebem enged, és így azt is látnám (ill. leginkább hallanám), hogy mire érdemes még költeni.

All-in-all: itt szerintem senki sem fogja neked azt mondani, hogy vedd ezt a bt. hangszórót, mert az tuti lesz az autódba.

#20087 bwoay
    " ... bithumen rezgéscsillapítókról meg mérésekről beszélsz, miközben azt tervezed, hogy a hátad mögé teszel egy hordozható hangszórót. ezzel egyrészt megfordítod a jobb és bal csatornákat, másrészt elölről semmilyen hang nem fog érkezni ... "
    +1 :K

#20088 alphamooncam
    " ... de mindent összevetve rá kell próbálnom."
    Szemlátomást ezt te már eldöntötted. Viszont innen, tőlünk erre megerősítést ne várj. ;)
    Vedd meg a BB3-at, "szereld be", aztán majd – 1-2 hónap használat után – gyere vissza a tapasztalatokkal!
    Engem érdekel majd az eredmény.

Új hozzászólás Aktív témák