Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Pixx96 #19875 üzenetére

" ... nem vágom go+ play 3 mér lenne konnektoros ne bánts hangszóró (...) azért mert a woofer az alján van?"
    "Az aljára egyébként csináltam egy rácsot ... "
    Meg is válaszoltad a saját kérdésed. Igen, az az alsó hangszóró a legfőbb gondom.
    ... és nem azért mert ne vigyáznék a cuccaimra. Az X-et sem "ba**arintom" le csak úgy akárhová, de mivel sokkal kisebb felületen érintkezik a talajjal, mint a Go + Play 3, ill. ha nem a lábain áll, akkor sincs gond, ezért nem izgat, hogy mi ér az aljához.
    Ezzel szemben a Go + Play 3-at az alsó hangszórója nem csak, hogy sérülékenyebbé teszi, de a hangzás miatt sem mindegy, hogy milyen felületre teszed.
    Teljesen máshogy fog szólni, ha leteszed egy ágyra (ahol teszem azt belesüllyed a takaróba), vagy felteszed egy polcra, esetleg asztalra.
    Szóval, ha nem is sérül a hangszóró, attól még simán előfordulhat, hogy az alsó hangszórót teljesen elfojtod, így más lesz a hangzás.
    A lényeg, hogy az egy szobába, ill. sík (!) felületre szánt hangszóró, egy Boombox-hoz vagy Uboom X-hez képest korlátozott akksis üzemidővel. Ezért írtam, amit írtam ...

Új hozzászólás Aktív témák