Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
én teljesen elfogadom ha téged zavar
Én ahogy használom nekem tökéletes néha konyhába szoktam berakni illetve élete nagyrészét nappaliba tölti tv alatt ha sütögetünk kint kertbe akkor az asztalra szoktam letenni vagy terasz alól szól. Párszor előfordult mühelybe is kivittem ott van egy polc oda teszem le meg kétszer vittem el rokonokhoz esti sütögetéshez ott kitettem kisebb széket arról szólt egy fa alatt. Szóval nekem nem okozott gondot eddig a használata
Talán majd go+ play 4 (ha lesz) ott már nem kerül alulra vagy ha igen akkor gyárilag rácsos lesz meg amit én hiányolok USB-C töltés amit remélem 4. verzió megkap azért hogy pl powerbankrol is lehessen táplálni. (ha már az akksin spórólnak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én ahogy használom nekem tökéletes néha konyhába szoktam berakni illetve élete nagyrészét nappaliba tölti tv alatt ha sütögetünk kint kertbe akkor az asztalra szoktam letenni vagy terasz alól szól. Párszor előfordult mühelybe is kivittem ott van egy polc oda teszem le meg kétszer vittem el rokonokhoz esti sütögetéshez ott kitettem kisebb széket arról szólt egy fa alatt. Szóval nekem nem okozott gondot eddig a használata
Talán majd go+ play 4 (ha lesz) ott már nem kerül alulra vagy ha igen akkor gyárilag rácsos lesz meg amit én hiányolok USB-C töltés amit remélem 4. verzió megkap azért hogy pl powerbankrol is lehessen táplálni. (ha már az akksin spórólnak)