- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a stílusa próbára tesz ... " – én már ezen játszi könnyedséggel túl tudom tenni magam. Gondold végig! Kb. az összes (én most nem is tudnék kivételt mondani) valamire való tesztelőnek van egy stílusa. Ez ilyen. Egyfelől nem vagyunk egyformák, másfelől a YT-n muszáj – ezzel is – kitűnni. Képzeld el ezt a TV-s csatornát úgy, hogy a narrátor csávó ilyen "leíró" stílusban mondaná el a dolgokat. A hallgatóság ~70%-a a harmadánál elkapcsolna (ha nem hamarabb).
#19870 carl18
Jaja, azt vágom (felismertem az általa készített analízist), csak azt mondom, hogy ez így – nekem legalábbis – nem mond semmit. Én a freki átvitelnek látom értelmét, vagy annak, hogy ha spektrum-analízis esetén látod, hogy úgy egyébként milyen volt a lejátszott zene grafikonja. Utóbbi talán a legbeszédesebb. Azokon – szó szerint – látszik, hogy szólhat valami nagyon "színesem", miközben igen távol van a valódi hangzástól (amit a zeneszerző vagy a felvételt készítő hangmérnök megálmodott).#19871
"Ez alapján könnyen megállapítható ... " – lehet, bár készpénznek sem venném, hogy ez ily' módon arányítható. Eléggé pontatlan az ilyen, ill. ehhez hasonló készülékekben az akkumulátor töltöttségének a visszajelzése. Nem véletlen tűnt el itt is az 1%-os bontás (és lett belőle 5%-kénti ugrás).
Az viszont biztos, hogy a 9.49-es "eszi" az akksit, mivel a DSP csúcsra van járatva.
... és ha már spórolás: Nem azt mondom, hogy az X szép, de nekem nem fáj a külseje. Nekem sokkal inkább fáj, hogy a DSP-n spórolt a gyártó. Mondjuk ez is nézőpont kérdése. Oluv egyszer írta, hogy mikor beszélt az Earfün-el, hogy ilyen, meg olyan módon lehetne még jobb, még "zeneibb" a hangszóró, akkor ők csak legyintettek rá: jó lesz ez így, célközönség nem igényli. Hát, ja ... lehet.JBL / HK: én egyébként az ő helyükben megpróbálnám összeolvasztani a Go + Play-t a Boombox-al. Hol van az megírva, hogy egy hangszóró ne tudhatna egyszerre "parasztul" és jól szólni. Sőt, erre példa az Uboom X.
Külső design: ugyanez a sztori. Egy strapabíró hangszórónak miért kell úgy kinéznie, mintha baltával faragták volna?
A nagy ár ellenére egy ilyen JBL (vagy épp H/K) engem izgalomba tudna hozni.
... de addig míg a H/K ilyen konnektoros, "ne bánts" hangszóró, a Boombox pedig csak egy "búúúúm box", addig az újabb, és újabb generáció pont annyira hoz majd izgalomba, mint a korábbi: kb. semennyire.#19869 pècsimunkás
... és akkor az inflációtól kegyesen elfeledkeztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest