Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, UPS-szel máris kezdődnek a fura dolgok…
Érkezett egy ilyen e-mail délután, csakúgy a semmiből:
”Delivery attempted today at 5:01 PMUnfortunately, UPS wasn't able to complete your delivery and needs additional information to try again. We're sorry for the inconvenience.”
Benne két lehetőséggel, miszerint “contact UPS”, valamint egy “Track your order” gomb, ahol három bejegyzést látok a mai napon, de ez sem segít nekem sokat.
Nem is értem, hogy min akadékoskodnak, mert rendesen ott van a cím, a nevemmel együtt (utca név ugyan ékezetek nélkül, de ezzel még senki másnak nem volt gondja).
Mivel nem kaptam semmi kontaktot, amin keresztül tudnék valakivel egyeztetni (a “contact UPS” linken semmi találat sincs “hungary” keresőszóra), várok hogy holnap hátha történik valami…
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Airsoft
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest