- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18968 üzenetére
Persze, hogy nem boombox szint, nem is azt írtam, szerintem ezt kiveséztük már. Az xtremet viszont simán hozza, de nem is ez lényeg, nagyon jól szól és végre ez a dizájn egy méltó hangzást is kapott, ordító a különbség a gyári és a tuningolt között, mindig elszörnyedek mikor tesztelgetem őket egymás mellett.
Ezekről a woofer méretekről meg csak szösszenet,
... van egy NGS Wiild Punk 3 -am woofer 2x380 mm, brutál ahogy szól, de most volt itt kipróbálásra egy Partibox 320 2x165 mm, hát hogy is mondjam... kicsontozta basszusban az NGS-t... de lehetne még egy raklap példát felsorolni... szóval nem csak a méret a lényeg
kár ezen rugózni és a mm-ből kiindulni/következtetni, nem minden esetben állja meg a helyét
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Trollok komolyan
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest