Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ferenc198 #18589 üzenetére
"Nah a vége a visszaküldés lett." – itthon vetted?
" ... nem tudtam összehozni a laptoppal és az earfün sem tudott mit mondani rá.."
Másik Win11-es gépen próbáltad? Esetleg a sajátodon újrahúztad a rendszert?"Árban ilyen 40-50 ezer körül gondoltam."
Ennyiért már beszerezhető (a gyártótól) az UBoom X, ami hangzásban – és sajnos méretben is – teljesen más liga. Viszont, ha nem akarod hátizsákba hurcolászni, csak benn és kinn (kert) lesz használva, akkor én elgondolkoznék rajta.Ami az UBoom L-el van pariban, az a Soundcore Motion+.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest