Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igazából a 250-t évek óta nem is használtam, de leginkább az akku gondok miatt. Egyfelől, hogy mindig csont üres volt, ha hallgatni akartam, így inkább tekintettem egy konnektoros zeneszerszámnak, mint hordozhatónak, másrészt akkucsere után már előjöttek a további gondok. Van egy BT150-es, amiben szintén cseréltem aksit, ha kellett azt vittem. Csak most eszembe jutott a nagy, elővettem próbálgattam, gondoltam megcsinálom, de inkább vettem egyet helyette.
A tütükézés, bár mindig idegesítő, de ha leszoksz a zenére való elalvástól, akkor nem zavaró. Inkább akusztikaijáig legyen jó. Emlékeim szerint az Envaya is szebben szólt AUX-on hajtva. Ha a hangminőség nem is javul drámaian, a külső DAC az újabb BT (asszem 5.2) és a az app (pl EQ) előnyeit mindenképp biztosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hollow Knight és Silksong
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest