- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17548 üzenetére
Igazából a 250-t évek óta nem is használtam, de leginkább az akku gondok miatt. Egyfelől, hogy mindig csont üres volt, ha hallgatni akartam, így inkább tekintettem egy konnektoros zeneszerszámnak, mint hordozhatónak, másrészt akkucsere után már előjöttek a további gondok. Van egy BT150-es, amiben szintén cseréltem aksit, ha kellett azt vittem. Csak most eszembe jutott a nagy, elővettem próbálgattam, gondoltam megcsinálom, de inkább vettem egyet helyette.
A tütükézés, bár mindig idegesítő, de ha leszoksz a zenére való elalvástól, akkor nem zavaró. Inkább akusztikaijáig legyen jó. Emlékeim szerint az Envaya is szebben szólt AUX-on hajtva. Ha a hangminőség nem is javul drámaian, a külső DAC az újabb BT (asszem 5.2) és a az app (pl EQ) előnyeit mindenképp biztosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest