- SSD kibeszélő
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Home server / házi szerver építése
- ZIDOO médialejátszók
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17548 üzenetére
Igazából a 250-t évek óta nem is használtam, de leginkább az akku gondok miatt. Egyfelől, hogy mindig csont üres volt, ha hallgatni akartam, így inkább tekintettem egy konnektoros zeneszerszámnak, mint hordozhatónak, másrészt akkucsere után már előjöttek a további gondok. Van egy BT150-es, amiben szintén cseréltem aksit, ha kellett azt vittem. Csak most eszembe jutott a nagy, elővettem próbálgattam, gondoltam megcsinálom, de inkább vettem egyet helyette.
A tütükézés, bár mindig idegesítő, de ha leszoksz a zenére való elalvástól, akkor nem zavaró. Inkább akusztikaijáig legyen jó. Emlékeim szerint az Envaya is szebben szólt AUX-on hajtva. Ha a hangminőség nem is javul drámaian, a külső DAC az újabb BT (asszem 5.2) és a az app (pl EQ) előnyeit mindenképp biztosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Építő/felújító topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest