Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Szerintem nincs a füleseddel semmi gond
, ....ezek a videók alatt nálam is a fejesek/fülesek dettó így nyomják a mélyet, pl. a partybox-os videó után még mindig az államat keresem.... Szerintem a fizikát nem lehet megb@szni, de ebben a videóban mégis sikerült, az uboom x sokszor olyan mélyet tól mint partybox 100
.....az extreme 4 produkciója meg kimondottan szánalmas az x mellett...ok, hogy valamivel kisebb a teljesítmény/súly, de azért na....
Nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy ezek a videók nincsenek-e kicsit (nagyon) megcsavarva...
<Adamsky> #17470
Boom 2 Plus vs. JBL Boombox 3
60%-ig nem kérdés, hogy jbl, viszont 75%-tól a boombox 3 teljesen elfogyott, boom 2 plusnál nincs olyan látványos teljesítmény vesztés, sokkal kiegyensúlyozottabban szól 75% felett és max. közeli hangerőnél is mint a jbl
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ....ezek a videók alatt nálam is a fejesek/fülesek dettó így nyomják a mélyet, pl. a partybox-os videó után még mindig az államat keresem.... Szerintem a fizikát nem lehet megb@szni, de ebben a videóban mégis sikerült, az uboom x sokszor olyan mélyet tól mint partybox 100
.....az extreme 4 produkciója meg kimondottan szánalmas az x mellett...ok, hogy valamivel kisebb a teljesítmény/súly, de azért na....