- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Alan videójából loptam!
Úgy látszik a Tozo PA1 a Bose Flexet akarta másolni, már amennyire összejött.
Igazság szerint úgy elhallgatom a Tozo PA1-et, de azt se akarom most már erre hívatkozunk mint legjobb vétel.
Bizonyos hangtartományok nincsenek jelen, A Tribit Maxsound plus/szebben kiegyensúlyozotabban szól.A Tozo PA1 Basszusba meg nyer, de az áráért 12E forint elfogadható a hibája.
Esetleg egy Modelfrissités/Firmware update még lehet javítana a hangján.Úgy körülnézve a 500-600 grammos kategória basszus királya az Anker Soundcore Boost és a Bose Soundlink flex.
Próbáltam az alkalmazásába egyéni EQ-zni de nagyobb hangerőn hamarabb kijött a torzítás. Azért még nincs a cég az Anker szintjén, bár az amazon 4.9 csillag szerintem se valós.
Esetleg jöhetne egy cég akinek a Bose Flexel közel azonos, vagy jobb hangzást kinálja fél áron mondjuk 70 euroért...
Valahogy ez a baj nincs verseny a piacon.
Anno a D Fine is nagyott szólt a 300 euros Xtreme ellen, jó hang és közel fél áron rajtolt 140 euro.
Manapság már nem látunk ilyeneket, abba biztos vagyok a 70 dollár Tozo PA1 nem éri meg a árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest