Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Egér probléma
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Tribit MaxSound Plus esetében szerettem volna firmware-t frissíteni, és ehhez a Tribit supportnak kellett írni.
Többek között ezt válaszolták:
So sorry that we had already canceled the firmware update in early 2022, because all the models for sale now are all inserted with the newest software.Rákérdeztem a korábbiakban írt, filmnézés közbeni hangkimaradásokra is. Amennyiben esetleg garanciáztatni kellene, akkor kérik a rendelési számot is:
Would you please let us know where you bought it from and what the order number is so that we could honor the warranty for you? Appreciated a lot if a receipt or screenshot of your order is provided. Thanks.Viszont mivel magánkézből egy hirdetőportálról lett vásárolva, így rendelési szám nekem nem áll rendelkezésre. Valaki, aki nem shopból vásárolta, hanem ugyanabból a forrásból, járt már így?
Közben most olvasom Aureal fórumtárs ezelőtti hozzászólását, miszerint erre a hangeszközre nincsen firmware update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgatós találkozó
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest