- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
ph_5.5 #14467 üzenetére
3. napja van itthon a Charge 5.
90% körüli akku tltöttséggel jött a webshopból. 60-70% hangerőn alig merült valamit 5-6 óra zenehallgatással.
A késleltetése minimális (Bt 5.1 ha jól emlékszem amit tud), de közben megtaláltam a tv-n a beállítoskban a hang- kép késleltetés beállítást, így pl ott full 0-ra is kihozhatóAmi lényeg... kint kis "asztalos" melónál az udvaron nem jön zavarba a portól. Bent csap alatt simán leüblíthető (IP67 ennél szerencsére többet bír). De ami alegfontosabb, kellemes kiegyensúlyozott a hangzása. Letöltöttem a gyári appot, ami frissítés után már adja az eq-t. Igaz össz 3 csúszka van, de hagytam inkább alapon, mert így is kellemesen szól. Max hangerőt nem próbáltam, egyszerűen sem az udvaron sem a garázsban sem a hálóban nincs szükség rá. 60-70%-on is kellően hangos, és sem halkan hallgatva, sem hangosabban nincs torzítás. (tudom, ilyen bolti áron ne is legyen)
SZóval nekem bejött... és ahogy korábban írtam mivel kedvezménnyel jutottam hozzá, az ára sem fájt.
És lenne rögtöm egy kérdésem. Volt a családban egy JBL Clip 4 (csodás terepszínben narancs akasztóval)- de lábakélt egy kollégiumban.
Mi az a más gyártó terméke ami hozza ezt a szintet? Csak olcsóbban... mert 24.000 Ft azért a kis izéért nem túl baráti. Ha van tippetek- előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest