- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem sok bt eszközöm van itthon... van Anker Life Q30 fejhallgatóm (szeretem), van Pana Tmax10-es partybox (elvagyok vele), az autónk bt gyári kinahgosítós, a konyahi rádió bt kapcsolatos... látom azt hogy hasznos tud lenni a vezetéknélküli átvitel, és marha kényemes is.
A T Max -t elvittem a stúdiónkba, ott hallgatom meló közben. Otthonra kerestem valamit ami ha pl kertben melózom vagy a garázsban, tud zörögni és nem sajnálom ha rászáll a por, faforgács... vagy akár kint megázik. Ne legyen nehéz, mert akkor el tudom vinni akár vízpartra is. Pár napja végül a Charge 5 lett a befutó. Az ok egyszerű- tetszett a formavilág, és olyan áron kapom amennyiért bárki beleugrana. Néztem pár netes tesztet a vásárlás előtt, a T Max-nél sokkal halkabb lesz- mondjuk van közte kb 9 kiló eltérés
. Cserébe IP67-es és ugye tesztelték por ellen (6-os szintű védelem).
Az Anker Life Q30 pl kellemes cucc. Jól szól, sokáig bírja az akku, semmi rosszat nem tudok róla mondani. Főleg nem 65 euros (390 alatti Ft szint volt még) áron.
A JBL nevesebb márka- mégsem vettem volna tőlük 100e felett hangszórót.#14462szab120 Van amiért nem sajnálom a sokszoros árat... bt hangszóróért igen
Nem tudnám itthon megindokolni miért azt vettem.. amikor a másik is "jól szól".
#14464carl18 A Motion sajnos semmilyen szinten nem tetszik- formailag. Hiába szól jól, ha már túl nehéz egy kis kiránduláshoz. (elég pl más jellgű táskát cipelnem ilyenkor... vagy munka során ami kb 15-16 kiló megpakolva)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Banggood
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ASUS ROG Strix Z790-F Gaming Wifi II alaplap + Intel Core I7 14700KF processzor eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Cserébe IP67-es és ugye tesztelték por ellen (6-os szintű védelem).