Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem sok bt eszközöm van itthon... van Anker Life Q30 fejhallgatóm (szeretem), van Pana Tmax10-es partybox (elvagyok vele), az autónk bt gyári kinahgosítós, a konyahi rádió bt kapcsolatos... látom azt hogy hasznos tud lenni a vezetéknélküli átvitel, és marha kényemes is.
A T Max -t elvittem a stúdiónkba, ott hallgatom meló közben. Otthonra kerestem valamit ami ha pl kertben melózom vagy a garázsban, tud zörögni és nem sajnálom ha rászáll a por, faforgács... vagy akár kint megázik. Ne legyen nehéz, mert akkor el tudom vinni akár vízpartra is. Pár napja végül a Charge 5 lett a befutó. Az ok egyszerű- tetszett a formavilág, és olyan áron kapom amennyiért bárki beleugrana. Néztem pár netes tesztet a vásárlás előtt, a T Max-nél sokkal halkabb lesz- mondjuk van közte kb 9 kiló eltérés
. Cserébe IP67-es és ugye tesztelték por ellen (6-os szintű védelem).
Az Anker Life Q30 pl kellemes cucc. Jól szól, sokáig bírja az akku, semmi rosszat nem tudok róla mondani. Főleg nem 65 euros (390 alatti Ft szint volt még) áron.
A JBL nevesebb márka- mégsem vettem volna tőlük 100e felett hangszórót.#14462szab120 Van amiért nem sajnálom a sokszoros árat... bt hangszóróért igen
Nem tudnám itthon megindokolni miért azt vettem.. amikor a másik is "jól szól".
#14464carl18 A Motion sajnos semmilyen szinten nem tetszik- formailag. Hiába szól jól, ha már túl nehéz egy kis kiránduláshoz. (elég pl más jellgű táskát cipelnem ilyenkor... vagy munka során ami kb 15-16 kiló megpakolva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HP Omen gamer szék Citadel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Cserébe IP67-es és ugye tesztelték por ellen (6-os szintű védelem).