Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
LanyUs #14324 üzenetére
Ha, beltér, és az se baj, ha nem mozgatható (a sztereó rendszer tesztjéből én erre tippelek), akkor én a helyedben elmennék egy komolyabb hifi-s boltba (értelemszerűen nem az MM-ba), és ott elmondanám a "hasfájásomat" (mit szeretnék → b@szó mélyek, és mennyiért max.).
Nekem kicsit fura, hogy a Wharfedale SW-150-et kevésnek érezted. Igaz nem hallottam ilyet, de nem tűnik egy gagyi cuccnak. Ez a 2- ne adj' Isten (vagy adja Isten?) 3 "kiló" már az a kategória, hogy ha nem feltétlen kell a mobilitás, akkor én a sztereó rendszer irányába mennék el.
... de, ha mégsem, akkor sem vennék beltérbe JBL Partybox-ot (710-et, 1000-et semmiképp). Akkor már inkább rámennék a H/K-s vonalra. Pl.: Harman/Kardon Citation 300 vagy akár 500. Szab120 nagy dicsérte a "kicsi" 200-ast (ebben még akkumulátor is van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Honda topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Futás, futópályák
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest