Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
LanyUs #14324 üzenetére
Ha, beltér, és az se baj, ha nem mozgatható (a sztereó rendszer tesztjéből én erre tippelek), akkor én a helyedben elmennék egy komolyabb hifi-s boltba (értelemszerűen nem az MM-ba), és ott elmondanám a "hasfájásomat" (mit szeretnék → b@szó mélyek, és mennyiért max.).
Nekem kicsit fura, hogy a Wharfedale SW-150-et kevésnek érezted. Igaz nem hallottam ilyet, de nem tűnik egy gagyi cuccnak. Ez a 2- ne adj' Isten (vagy adja Isten?) 3 "kiló" már az a kategória, hogy ha nem feltétlen kell a mobilitás, akkor én a sztereó rendszer irányába mennék el.
... de, ha mégsem, akkor sem vennék beltérbe JBL Partybox-ot (710-et, 1000-et semmiképp). Akkor már inkább rámennék a H/K-s vonalra. Pl.: Harman/Kardon Citation 300 vagy akár 500. Szab120 nagy dicsérte a "kicsi" 200-ast (ebben még akkumulátor is van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest