Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #14016 üzenetére
Hát azért volt több oka is, egy felől a Motion Boom iszonyú ronda volt.
Fej-fej mellet hallgatva azért a Dockinnak volt előnye a a Tweeter miatt is. Egy ének vokál sokkal szebben jött ki a Dockinból, a M Boom meg EQ mellet se tudta a Tweeter hiányát orvosolni.
Ellie Goulding ének hangja sokkal jobb volt a Dockinon, bárhogy EQ-ztam az ankert nem ment a Dockin szintjére.
Az akkumulátor idő és egy érv marad a Dockin mellet, én nálam a Dockin fél hangerőn szokott menni, az már sokszor elég tud lenni.
Az Anker ugyan ezen hangerőn nem ígazán bírt 10 órát, Az egyéni EQ miatt meg a membrán is úgy járt oldalán mint.. Egy biztos szívta az akkut rendesen.
Itt a Motion Boom videóm januárból, 1 videóba vágtam is feltöltöttem.
Bár tény és való annyiért amennyiért vettem 27E forint valóban remek kis hangszórót kapott az ember.Anker Motion Boom (Complitation)
De azért volna pár dolog amibe a Motion Boom fejlődhetne, lehetne mondjuk kicsit szebb. A Másik kaphatna 2 Tweetert és a Wooferek is lehetnének kicsit nagyobbak (70MM Mondjuk) és akkor nem menne a hordozhatóság rovására.
Talán a D Fine és Motion Boom fúziója adná nekem a legideálisabb hangzást.Bár már lehet gondolkozok érdemes volna-e a Dockint cserélni egy Motion Boom Plusra. 2X90MM Woofernek miatt van jelentős elönye, hát majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest