Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ez szerintem is így van. Azzal a +36000 Ft.-tal anyival ütősebb is.a tesztekat hallgatva. A Soundcore más koncepciót követtett és ez meglátszik. Kis súly, ezért neodímium ötvözet mágnest használt. És szerintem nem viszi olyan telt mélyre le a membrán mozgását. Arra kiváncsi leszek, hogy a ez a masszív titanium membrán tartósságra jelent-e előnyt, mert ott még játszik sok minden. Mivel én nem élek-halok feltétlen az Odab@xos bassért a ma divatos csak basszorientált zenék sem az én világom, és nekem eléggé kiegyenlített hangképe van MBP-nak, ezért az árért, tekintve a zenei mindenevőségem, megfelel. De mivel hallottam pár Partyboxot és végül tetszettek is , el tudnák képzelni rengeteg más hangzású jót, jobbat. HK-t meg, Bose-t csak hi-fi erősítőben hallottam másoknál. Na azok nagyon tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest