Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13701 üzenetére
Én az Earfun Uboomot akcióba vettem anno 12E forintért ingyen szállítással, ha ráadjuk a Tronsmart Groovra a szállítási költséget majd nem ugyan ott van.
Súlyba is majd ugyan az, kicsit nehezebb az uboom.
"miközben egy jbl go-ra azt montad, hogy meglepődtél hogy szól"
A hangminőség és a teljesítmény között van azért egy pár különbség.
Biztos hogy nagyobb a teljesítménye mint a Go-nak, de ha ugyan úgy torz és puffogó basszusa van mint az Element T6-nak alapból tárgytalan.Az Earfun Go-t is 10.000 ft-ért vásároltam szállítással.
Szóval ne mond már más ligában vannak......
A Tronsmart Groove ellen meg harcba külföm az Earfun Go-t!
Earfun Go - Maximum Bass ComplitationKár már kifutott széria, kellet nekem mindig kíváncsiskodni új hangszóró után.
#13705<Adamsky>
Jó látni megjelent, Ha a Bose-t odaveri akkor tényleg nagy durranáss lesz.Hiába a 2X55mm Driver csak megteszi a hatását.
Pláne ha Oluv hangolja, arra kíváncsi vagyok egy old school SRS-XB30 hogy állná meg a helyét az Uboom L.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest