Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Esetleg nincs itt egy hozzáértő, aki javítgat BT hangszórókat?
Úgy néz ki, hogy melegedéssel lesz kapcsolatban a hiba. Azt passzolom, hogy a (túl)melegedés az ok, vagy az okozat
Leraktam a hangfalat az udvaron, szólt is szépen, majd elkezdett odasütni a nap. Egyszercsak eldobta a BT kapcsolatot. Reset után nyúzott volt a hangja. Beraktam a műhelybe, ahol hűvös van, nemsokkal később ment is rendesen, gondolom visszahűlt.
Szóval ha esetleg valaki vállal javítást, vagy a fentiek alapján tudna segíteni, hogy magam megjavítsam, kérem az illetőt, hogy írjon
Talán nincs nagy baja és hátha csak valami filléres alkatrészt kellene kicserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Leraktam a hangfalat az udvaron, szólt is szépen, majd elkezdett odasütni a nap. Egyszercsak eldobta a BT kapcsolatot. Reset után nyúzott volt a hangja. Beraktam a műhelybe, ahol hűvös van, nemsokkal később ment is rendesen, gondolom visszahűlt.
Talán nincs nagy baja és hátha csak valami filléres alkatrészt kellene kicserélni.