Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drivv

Arcképgyáros

LOGOUT blog

válasz Bici #12976 üzenetére

Szia!

Hardveraprón van egy JBL PartyBox 110-es 100 ezerért.
    Nem írtad, hogy akksis kellene vagy vezetékes. Új vagy használt? Magánszemélytől apróról is jó vagy csak új bolti?

Ez a PartyBox 110-es elég nagyot szól, bár nem annyira szépen :D

Én eléggé leszedáltam itthon a készletet, maradt a Devialet és egy JBL Boombox. Na most a Devialetet zenehallgatásra használjuk a Boomboxot pedig bulikra, összejövetelekre szoktuk elvinni.

Amúgy a JBL Boombox szebben szól mint egy ilyen PartyBox. Én inkább azt javasolnám, hogyha nem sürgős akkor vegyél egy Boomboxot a használt piacról amikor lesz...Most találtam 80-ért de hidd el lesz 65-70-ért is szép állapotú és jó akksis.
    Utoljára szilveszterkor vittük magunkkal, és kültéren/beltéren egyaránt megcsinálta a bulit. Bőven elég mindenre. Ha megnézed egy Boombox 2 most újonnan nem véletlen drágább mint egy PartyBox 100 vagy 110-es...
    Sokkal könnyebben hordozható, tényleg csak felkapod és viszed, jobb az akksiidő (a gyári érték 24 óra míg egy PartyBox 100/110 csak 12 órás gyári értéket tud). Két napra vittük a Boomboxot első este szólt 4 órát hangosan, utána másnap szinte egész nap ment nagyon alacsony hangerőn és este megint rákapcsoltuk 3-4 órára hangosan. Hazahoztuk és annyit történt, hogy az 5-ös töltöttségből 4-es lett

Gyűlölöm ha egy hordozható hangszórónál azt kell lessem, hogy mennyit bír még az akksija. A JBL-nél soha nem volt ilyen félelmem. B&O, Marshall, Vifa , Harman/Kardon. Ezeknél a típusoknál mindig az akksi miatt aggódik az ember...

Új hozzászólás Aktív témák