- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Hardveraprón van egy JBL PartyBox 110-es 100 ezerért.
Nem írtad, hogy akksis kellene vagy vezetékes. Új vagy használt? Magánszemélytől apróról is jó vagy csak új bolti?Ez a PartyBox 110-es elég nagyot szól, bár nem annyira szépen
Én eléggé leszedáltam itthon a készletet, maradt a Devialet és egy JBL Boombox. Na most a Devialetet zenehallgatásra használjuk a Boomboxot pedig bulikra, összejövetelekre szoktuk elvinni.
Amúgy a JBL Boombox szebben szól mint egy ilyen PartyBox. Én inkább azt javasolnám, hogyha nem sürgős akkor vegyél egy Boomboxot a használt piacról amikor lesz...Most találtam 80-ért de hidd el lesz 65-70-ért is szép állapotú és jó akksis.
Utoljára szilveszterkor vittük magunkkal, és kültéren/beltéren egyaránt megcsinálta a bulit. Bőven elég mindenre. Ha megnézed egy Boombox 2 most újonnan nem véletlen drágább mint egy PartyBox 100 vagy 110-es...
Sokkal könnyebben hordozható, tényleg csak felkapod és viszed, jobb az akksiidő (a gyári érték 24 óra míg egy PartyBox 100/110 csak 12 órás gyári értéket tud). Két napra vittük a Boomboxot első este szólt 4 órát hangosan, utána másnap szinte egész nap ment nagyon alacsony hangerőn és este megint rákapcsoltuk 3-4 órára hangosan. Hazahoztuk és annyit történt, hogy az 5-ös töltöttségből 4-es lettGyűlölöm ha egy hordozható hangszórónál azt kell lessem, hogy mennyit bír még az akksija. A JBL-nél soha nem volt ilyen félelmem. B&O, Marshall, Vifa , Harman/Kardon. Ezeknél a típusoknál mindig az akksi miatt aggódik az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest