- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
asdf74 #11698 üzenetére
"Szoftverben fél hangerőre volt belőve és a teló hangerejét változtattam fel-le."
Kapcsold be az absolute volume-ot a telefonodon / tableted-en, és felejtsd el ezt a szerencsétlen állítgatást.
Én egyébként nem tapasztaltam semmilyen változást.#11699 Meridius11
Nem vagyok tisztában az árakkal, de a Soundcore 3 valahol a Xsound Go-val van pariban. A MaxSound Plus - hiába régi - de még mindig egy nagyon jó hangszóró. Én picit már kezdem bánni, hogy lecseréltem (ld. pár hsz.-el korábban). Egyébként lehet a Soundcore 3 is érintett abban, amit korábban írtam. Szóval én most a Motion+ -on kívül nem merek más Anker / Soundcore hangszórót ajánlani. Addig biztosan nem, míg el nem ismerik a hibát, és ki nem javítják azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest