Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
TWS-s támogatást nem néztem. Hát ha tudjuk mennyibe kerül egy Uboom/Flip 5 itthon annyiért már elég overkill árazás szerintem.
Én sokat hallgattam itthon az Uboomot viszont abban biztos vagyok ez a hangszóró nem ér 15E forintnál többet.
Mert elég megnézni a többi konkurencia mit milyen áron kínál.
Szerintem ha azt nézzűk hogy hazai beszerzés/papíros garancia esetén nem kérdés az Evolve Armot sokkal jobb vétel mint egy Uboom.
Azért a Uboom 70% alatt Indoor módban teljesen elveszti a basszusát. A Outdoor mód ad neki egy kis boostot a magas hangoknak. Én 50-70% között használom ahol még élvezhető a hangja, sajnos 80-100%-között már csak visit is 0 basszus van.Az Evolveo Armon természetesen sokkal nagyobb méretileg, de azért 80/100% hangerőn is van elég szépen basszusa.
Persze más a hangképbe mint egy Uboomnak de egyáltalán nem rossz.
Hasonló a hangzása mint egy W-king D8-nak.Szóval szerintem azért nem kell agyon dícsérni az Uboomot.

Meg van az előnye és viszonylag olcsón beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128 GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi