Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10656 üzenetére
Igen kellene, és hallom is, de olyan minimális, hogy csak akkor veszem észre, ha direkt arra figyelek, különben fel sem tűnik, hogy állítom a hangszínt. Ez ilyen volt a mediamarktban is amikor ott kipróbáltam, csak azt hittem majd a távkapcsolóval be lehet állítani, de távkapcsolóval sem lehet, azzal is ugyanolyan.
Ha az enyém lenne már szét szedtem volna, hogy megnézzem mit lehet csinálni vele, de nem magamnak vettem, így nem akarom szétszedni hogy tesztelgessem.
Amugy 55ezer ft a mediamarktban, én azt nem mondanám olcsónak. Persze ez attól függ mihez viszonyítjuk. Egy partybox 1000-hez képest olcsó, de egy magyar átlagfizetéshez képest egyáltalán nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest