Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igen kellene, és hallom is, de olyan minimális, hogy csak akkor veszem észre, ha direkt arra figyelek, különben fel sem tűnik, hogy állítom a hangszínt. Ez ilyen volt a mediamarktban is amikor ott kipróbáltam, csak azt hittem majd a távkapcsolóval be lehet állítani, de távkapcsolóval sem lehet, azzal is ugyanolyan.
Ha az enyém lenne már szét szedtem volna, hogy megnézzem mit lehet csinálni vele, de nem magamnak vettem, így nem akarom szétszedni hogy tesztelgessem.
Amugy 55ezer ft a mediamarktban, én azt nem mondanám olcsónak. Persze ez attól függ mihez viszonyítjuk. Egy partybox 1000-hez képest olcsó, de egy magyar átlagfizetéshez képest egyáltalán nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi