- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10656 üzenetére
Igen kellene, és hallom is, de olyan minimális, hogy csak akkor veszem észre, ha direkt arra figyelek, különben fel sem tűnik, hogy állítom a hangszínt. Ez ilyen volt a mediamarktban is amikor ott kipróbáltam, csak azt hittem majd a távkapcsolóval be lehet állítani, de távkapcsolóval sem lehet, azzal is ugyanolyan.
Ha az enyém lenne már szét szedtem volna, hogy megnézzem mit lehet csinálni vele, de nem magamnak vettem, így nem akarom szétszedni hogy tesztelgessem.
Amugy 55ezer ft a mediamarktban, én azt nem mondanám olcsónak. Persze ez attól függ mihez viszonyítjuk. Egy partybox 1000-hez képest olcsó, de egy magyar átlagfizetéshez képest egyáltalán nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest