Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18
üzenetére
Az a baj a D Fine töltésével nálam, hogy sosem tudom, hogy épp "hány százalékon" van az akksi.
Pedig én is szeretek vigyázni a cuccaim akkujaira, pl a telefonomat is éjszaka 500mAh-val töltöm, azt is időzítve, hogy 80-90% körül várjon reggelre. Ilyen elvetemült vagyok ilyen téren. 😁Ennél a D Fine-nál meg annyit tudok csak, hogy ha látom, hogy pirosan kezd el világítani (emellé jó volna hangjelzés is amúgy, mert nem veszem persze mindig észre azonnal), akkor rádugom az ampert, majd ha kialszik a zöld, töltéjelző, akkor meg kihúzom.
Jelenleg is fogalmam sincs, hogy ha legközelebb kezdem el majd használni, akkor mikor kérne majd megint enni, mert arra sem emlékszem 1 hét után, hogy legutóbbi használat közben töltöttem-e közben vagy nem.
Remek dolog lenne, ha a telefonom rácsatlakozás közben az akkutöltöttségét is kijelezné, mert én is szeretnék rá vigyázni.De szerencsére így is elég jó állapotban van az akku amúgy még évek múltán is, talán úgy is bőven jó, ahogyan eddig is töltöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi