Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
usb 1.1-esből vmi márkásabbat. pl. gigabyte,msi,x-micro. lehetőleg widcomm driveres,ahogy nézegetem fórumokon,azzal kevesebb a macera,mint pl. a bluesoil-osokkal.
1.1es sebessége: pc->t630 pl. 100kbyte .jar file cirka 4-5kbyte/sec. pc->d750i/w800i 30-50kbyte/sec körül. Gigabyte class1-es dongle-val,widcomm 1.4.xxx sw -vel.nem az sp2 saját integrált bluetooth driverével. 10/100/200m az valszeg a technológia elméleti maximuma (lehet,hogy nyílt térben
). Én a fenti giga dongle-val pc távvezérlés (HID profil) kb 5-6méter felett connection lost van,igaz kb 100éves böszmevastag falu téglaházban próbálva.
biztonságos? ez is feltörhető,mint minden más wireless.meg lehet adni a pc-n és a telón is a párosított eszközöket,akár pin kódos kapcsolódási lehetőséggel.szóval okosan elég biztonságos.hameg valaki arra törexik,hogy meghackelje a bt kapcsolatodat,akkor olyan mindegy...
tartozék : cd-n x-micro és a gigabyte is asszem csak a widcomm driverből egy nemtúl friss verziót,adobe readert,meg egykét haszontalan szarságot ad. USB hosszabbító az hasznos,x-micro-hoz nem volt,gigához adtak egy jó 1,5meset,ami igen hasznos.nekem legalábbis.
XP sp1/2 nélkül nem kezeli a bt-t. sp1 a minimum,arra felrakwa a widcomm-ot kifogástalanul műxik.sp2 alatt hibáa teszed fel a bt dongle saját sw-jét,a win a saját integrált bt driverét akarja és fogja is használni. Van trükk ennek a megoldására,mert sajna muszály,xp bt drivere nem túl fícsörgazdag.
csőváz
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Én a fenti giga dongle-val pc távvezérlés (HID profil) kb 5-6méter felett connection lost van,igaz kb 100éves böszmevastag falu téglaházban próbálva.