Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Talán befér ide a kérdés.
Marhára idegesít, és nem jövök rá miért, de várom a megoldást.
A BT 2.x szabvány ugye 3Mbit/sec sebességet tesz lehetővé. De miért nem igaz ez???
Teszteltem eddig:
- Mac mini és BT 2.0 dongle
- Thinkpad beépített BT egység, 2.1+EDR
- Gigabyte netbook BT 2.1+EDRÉs két mobil:
- V3xx
- k800i
Mindkettőben 2.0 vagy 2.1 BT van.Ha beledöglök is, max sebesség 53kByte/ sec, kb 400-450kbit/sec.
ez igaz file transferre és mobilnetre is. Ezért rohadtul nem tudom kihasználni pl a v3xx hsdpa modemjét sem, csak ha kábelen használom, ami ugye a netbook W7-jén kicsit problémásabb, mert az MPT nem teljesen kompatibilis, meg az usb drivere is csak XP-ig van a v3xx-nek.
De ugye kellene menjen 8x ilyen gyorsan BT-n is.
A fentiek miatt kizást a szoftveres probléma, de akkor mi?
-
MrGreko
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki Magyarországon nagy hatótávolságú Bluetooth adapterrel,mint például ez:
[link]
Érdekelne,hogy lehet-e itthon kapni ilyet,és ha igen,akkor hol?!
Esetleg valakinek tapasztalata hasonló eszközzel?Én szeretnék egy 24dBi-s antennát hozzá,hogy ki tudjam használni a 30km-es hatótávot.Amiben nem vagyok biztos,hogy ezek az antennák körben/gömbben vagy sávban szórnak?
Ilyenre gondoltam:
[link]
Szerintetek össze lehet ezt a két kütyüt hozni vhogy?
Előre is köszi! -
Laslow
senior tag
Vettem a Nokia 2700c telefonomhoz egy MSI Star Key 3.0 Bluetooth adaptert, kaptam hozzá egy CD-t a BlueSoleil v2.x szoftverrel. Windows 7 x86 alatt feltelepítettem és tökéletesen működött mind önmagában, mind a Nokia PC Suite szoftverrel.
Elém került a kiírás, hogy frissíteni kellene a PC Suite-ról a Nokia Ovi Suite-ra, mert az a jövő, a PC Suite pedig teljesen meg is fog szűnni. Oké, legyen!
Az első kellemetlenség akkor jött, amikor kiderült, hogy a BlueSoleil szoftver már a v6.x-es verziónál tart, de nem lehet ingyen befrissíteni. (Ez milyen dolog már?!)
A második kellemetlenség a Nokia Ovi Suite programmal kapcsolatos: legalább v5.0.5-ös verziójú BlueSoleil kell neki, anélkül nem találja a Nokia telefonomat. Honnan szedjek ilyen magas verziójú BlueSoleilt? A megvásárolt v2.x-eset befrissíteni nem lehet rá, és az MSI honlapjáról sem tölthető le nem hogy újabb, de még a v2.x-es sem.
Írja az Ovi Suite helpje, hogy semmi vész, ha nem BlueSoleil, akkor használhatom a Windows beépített Bluetooth szoftverét is. Oké, nekem tökmindegy, csak menjen! Gyanús, de Win7-et nem említ, csak XP-t és Vistát. Kicsit elmaradtak, de biztos megy az - gondolom.
Jött a harmadik probléma: a Win7 felismeri a Bluetooth adaptert, sikeresen telepíti a szükséges Microsoft drivereket hozzá, de valamiért nem találja meg a telefont, és így az Ovi Suite sem használható - most akkor?!
Telepítettem v5.0.5-ös (tört...) BlueSoleilt. Az Ovi Suite megtalálta a telefonomat, tökéletesen működik a szinkronizáció, meg minden. Csak azt nem értem miért kellett ezen a sok tortúrán keresztülmennem, miért nem mehetett minden simán...
-
zuzu000
őstag
Hello!
Van egy bluetooth eszközöm és egy telefonom.Teló bluetooth be gépen bluesoleil(1.6)párosítás,telefonom:
Szolgáltaláslista lekérése ezt valamikor lekéri,de legtöbbször csak keres majd leáll.
Bluesoleilben pedog refresh services ,ilyenkor kéne besárgulni a file transfernek de azt írja hogy:Service Discovery Failed.
Ezelőtt kábé egy hete tökéletesen ment.
Várom a válaszokat,és előre is köszönöm!!
HBali -
mclaren777
senior tag
Én is szeretnék venni egy Bluetooth adaptert a millió fajta közül, de sajnos eléggé beragadt ez a topic
-
Elrood
őstag
Van egy Belkin Mini Bluetooth Adapterem (F8T016)
Az a problémám, hogy valahol elkevertem a telepítő CD-jét, és már új korában a Belkin oldalról telepített cuccot használtam, de van egy probléma vele:
Mikor a helyi szolgáltatásokat lehet kiválasztani, csak 3db van, és ami talán a legfontosabb, a serial port nincs köztük. Kutakodtam neten, de semmi használható.Ötlet?
-
BenJoe80
senior tag
Ejha... ahogy elnézem több a kérdés mint a válasz...
Sziasztok!
Bluetooth-os headset-hez keresek bluetooth adapter (telefonáláshoz kéne Skype-hoz) és találtam egy ilyet. Erről esetleg valakinek véleménye, tapasztalata?
Továbbá lenne még egy olyan kérdésem, hogy létezik-e olyan bluetooth adapter amire két headset-et is rá lehet csatlakoztatni? Tehát ketten egyszerre is tudnánk telefonálni ugyan azzal a személlyel.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Richiem
csendes tag
Sziasztok,
A problémám a következő. Vettem egy Mini Bluetooth adapter ( lekerekített CSR fajta)
Nem adtak hozzá semmilyen szoftvert, de a Bluesoleil-el felismerte az eszközöket, viszont hiába irta ki, hogy connected, ahogy lenyomtatam a bluetoothos billentyűzeten egy gombot, le is szakadt a kapcsolatról...rosszabb esetben "beragadt" a karakter és addig irta, amig az adapter ki nemn húztam. Kipróbáltam az adaptert 7es és XP környezetben is, ott is ezt csinálja, egy másik gépen kipóbáltam a billentyűzetet egy gépen, tehát az is jó.
Mi lehet a gond? Létezik vmi olyan protolkoll amit nem tudott ez az olcsó mini blue, vagy csak simán szar volt?
Köszönöm !
R.
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam, de konkrétan nem találtam választ a kérdésemre.
Skype-on/MSN-en szeretnék használni BT adapter + headset (nokia bh-102) kombót. Tudom lerágott csont...
De felraktam a BlueSoleil 2-t (mert az alap win driver nem támogatja elvileg az audio bt profilokat tudtommal) össze is tudom párosítani a kettőt, van már 2 féle BT audio profil a hangeszközöknél. De a hang az nem megy.Mi lehet a gond?
A füles jó, mert konzolon és telefonnal (W880i, V3, 6300) egyaránt működik. Az adapter meg a telefonomat is felismerte. A hangerőt felnyomtam maxra winben, de hiába... -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
W7em van és van egy BT adapterem. Felismeri a W7 küld is telóra fájlokat.
De! A Samsung E250et nem találja,csak a Nokia 3120c-t. Viszont egyik telefon se találja a szgépet. Ezt hogy lehetne megoldani,hogy a telók is lássák a gépet? -
LordDarkness
aktív tag
válasz
LordDarkness #488 üzenetére
Már nemkell megoldotam egy sima bluetootal.
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! nem tud valaki mx revolution egérhez vagy mx 5500 billhez bluetoothos adaptert? Elakarom adni a billemet és ugyebár anélkül csak asztaldísznek jó.
-
Ala
tag
Helló!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy az asztali gépemen, és a notimon is van BT, és a 2 gép között szeretnék egy belső vezeték nélküli hálózatot kiépíteni. Ez hogy lehetséges?
A gépen Blue Soleil van, míg a notiban szeritnem a windows alap lehetősége. A notiban integrált BT van.
Amúgy nekem kimondottan kellemesen működik a BlueSoleil program.
Azon gondolkozok, hogy a notira is felnyomom a BlueSoleil-t.Remélem tudtok segíteni, és előre is köszönöm.
-
et5868
csendes tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy vettem egy Bluetooth USB adaptert a pc-mhez. Az XP3 simán felismeri, telepíti, de abban a pillanatban az internetem megáll. Új helyi kapcsolat jön létre és innentől kezdve a Bluetooth kiválóan működik, de nincs netem. Már mindent próbáltam állítani a kapcsolatokban de nem jutok dűlőre. Kérem valaki mondja meg mi a megoldás!!! Köszi! -
Badman 4ever
őstag
Hali!
Van egy Bluetooth adapterem, aminek a dobozát és a CD-jét elhagyták az itthoniak, szóval nem tudom a márkáját (az adapter maga kék áttetsző és nincs rajta csak Bluetooth felirat) és az lenne a gond, hogy az XP felismeri ISSCEDRBTA-nak, de nem talál hozzá meghajtót. A Bluesoleil megy rendesen, csak az időkorlátos változatok ismeri fel, vagyis csak az újabbak. Megpróbáltam kibontani a progiból a drivert, de nem ment, a bth.inf-et is megpróbáltam buherálni, de semmi eredmény. Honnan tudok csak meghajtót szerezni hozzá, mindenféle sallang nélkül, estleg valami ötlet a megoldásra? -
cellpeti
nagyúr
cs!
van nekem egy BT adapterem,de a W7 nem boldogul vele,mert nem küld rajta fájlt. Milyen progit tegyek fel hozzá?
-
Gabi1227
csendes tag
Sziasztok!!!Hol tudnék ingyen letölteni Logitech Bluetooth 2.0 EDR telepitőt?
-
Gabi1227
csendes tag
Sziasztok!!!
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
van egy bluetooth usb-m, de Bluesoeil-t használ, ami szívás. Szeretnék egy újat venni, de most olyat, ami minden gond és korlátozás nélkül működik a Widcomm-Broadcom szoftverrel. Írnátok nekem ilyet, konkrét gyártót és modellt, please!
Tehát, a lényeg, hogy jól működjön a Widcomm legújabb szoftverével is, minden korlátozás, stb nélkül.
Köszi előre is! -
valory
tag
mulika2 az nem a laptop hibája...
nekem is ugyanez a bajom, egy jó ideig mondjuk én használtam, működött rendesen, aztán meg jött a szoftja, h nem enged csak 5 megát, aztán letöltöttem a legújabbat, azzal már csak 2 mega adatforgalmat engedélyez. Van valami más szoft amivel lehetne használni?
Válaszotokat előre is köszi! -
mulika2
csendes tag
Hali mki!
Vettem egy ilyen bluesoleil átkot de a laptop nem ismeri fel hiába rakom fel a hozzá kapott cd-ről a drivert, a 6.4.229 verzióval amit a bluesoil honlapjáról töltöttem le azzal menne csak kiírja, hogy trialverzió és 2 MB adatforgalmat engedélyez, illetve not licenced. Mit lehet csinálni ezzel a sz@rral? Please help!!
t
-
JuveGabor
csendes tag
Hali,
vettem egy Bluetooth adaptert (semmi márkajelzés, Pannonban adták a telefon mellé). Első alkalommal kifogástalanul működött, Ubuntun, Xp-n mindenhol. Aztán ma nem hajlandó kapcsolatot létesíteni egyik telefonnal sem. (Nem sikerült a párosítás hibaüzenet).
Mit tudok tenni? Használtam a Samsung Studiot meg a BlueSoeil nevű progit is.A másik gond, hogy hol tudom beállítani, hogy ne a telefon belső memóriájára, hanem a 2 gigás memóriakártyára tegye? mert a bluetooth progi nem látja a kártyát. És így nagyon hamar megtelik, pedig mp3 lejátszásra is használnám.
A telefon Samsung C3050. -
lolchief70
aktív tag
Hali!
A bluesoleil feltelepült, a gondra a megoldást a neten találtam nagy nehezen: a telepítendő fájlok elérési útjának nem szabad szünetet vagy _ - karaktert tartalmaznia,ezt korrigálva érdekes módon a windows installer hajlandó futtatni az aktuális blusoleil.msi fájlt.
A v6.4.249.0 verzió ment fel, de a headset nem kap jelet, párosítani gond nélkül lehet, az AV fejhallgató funkció is megy ,de az adatforgalom gyanúsan alacsony és nem is növekszik ha megy a zenelejátszás.
A headsetet (BH-103) kipróbáltam a notebookomon is (régebbi 2005-ös IBMT42), annak beépített ibm bluetooth adapterével tökéletes hangon szól és az adatforgalom is folyamatosan emelkedett amikor a status-ban megnéztem.Mi lehet az oka hogy nem megy a headset a bluesoleil segítségével sem?
Üdv
-
lolchief70
aktív tag
Szaiasztok!
Valakinek volt már gondja bluesoleil 5.0 és az azutáni verziók feltelepítésével?
A gond a windows installer telepítőjének megállása.
A régebbi verziók pedig nem támogatják a nokia bh-103 headsetet.
Mi a megoldás?Üdv
-
xpike
tag
sziasztok,
melyik a legjobb bluetooth adapter manapság??? Távírányítót akarok megvalósítani...
köszi
-
lépcsőház
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Belkin F8T017-es bluetooth adapterem. Egy Sony Ericsson HBH-PV705 Bluetooth Headset-ettel szeretnék Skypeolni illetve msnen is beszélni, de egyszerűen egyik sem megy. Csatlakoztatom a fülhallgatót, meg is kérdezi hogy skypehoz akarom e használni, sőt skypeba még meg is jelenik hogy valami féle bővítmény szeretne települni, engedek mindent, de egyszerűen nem jelenik meg a fülhallgató sehol. Olyan mintha nem is lenne csatlakoztatva rendesen. Ha pedig megkeresem a fülhallgatót a csatlakoztatoott eszközöknél, van is olyan lehetőség hogy "Csatlakoztatás fejhallgató", de akkor meg kiírja hogy "Szolgáltatás felderítése sikertelen a HBH-PV705 eszközön". Nézelődtem fórumokon de nem nagyon találtam hasonló problémát. Remélem itt valaki tud segíteni.
-
Panthera
őstag
válasz
tucsike86 #467 üzenetére
Nem vagyok nagy BT-s, de úgy emlékszem hogy 1xi beírás után nem kérte többször a kódot a BlueSoil. Milyen eszközzel van gondod?
És amúgy igazad vam, ténleg hitványság. Nekem semmit se sikerült átküldeni se telefonra, se nyomtatóra. (Telefonról közben simán nyomtattam.)
-
tucsike86
tag
Nagyon fontos kérdés: létezik olyan bluetooth szoftver / driver / akármi, amivel lehet úgy eszközt párosítani, hogy nem kell kötelezően megadni passkeyt? Kell, hogy legyen, de nem tudom, mi a neve.. BlueSoleil-el érkezett a bluetooth dongle amit vettem, és abban nincs ilyen lehetőség, mindenáron passkey-t kér, viszont az én eszközömhöz nem kell passkey (ha nem adok meg semmit hibaüzivel elszáll, hogy authentication failed).
Bluetooth driverem van az eszközhöz, csak valami szoftver kéne.. A Windowsban nem találtam a vezérlőpultban bluetooth ikont (mint 1-2 bluetooth-os laptopon), csak ezzel a f*s Bluesoleil-el szenvedek, ami használhatatlan gagyi ócska sz*r.
.. elnézést a szóhasználatért, de 3 óra szenvedés után enyhén ideges vagyok..
előre is köszönöm!
-
joey7
őstag
Hali!
Nem tudom,h jó helyen járok-e...
Az mp3 lejátszómat szeretném Bluetooth headszettel hallgatni.Ehhez keresek adaptert/átakítót amit a lejátszóhoz kéne csatlakoztatni.
Mit kéne vennem hozzá?
-
LGA 911
tag
Szia!
Úgy tettem ahogy mondtad rákerestem megnéztem melyikben van broadcom chip.
Ezt az airlive cuccot találtam és megtetszett mert nagyon részletes az adatlapja.
Bedugtam feltelepített 7 valamit hozzá a vista nem kért semmilyen drivert úgyhogy örültem neki.
Köszi!
-
róland
veterán
Valami WIDCOMM/Broadcom vagy Toshiba stack-es BT-t nézzél.
Ha megelégszel a Windows szerény BT stack-jével, akkor nem kell telepítgetned semmit. Más esetben a fentebbi 2 változat a megfelelő.
A BlueSoleil stack-es eszközöket messze kerüld el. (Szemét 5 MB-os korlátozott csomagok, amit plusz pénz átutalásával oldhatsz fel. Ezen kívül egy rakás sz.r a BT stack-jük.)
-
LGA 911
tag
sziasztok!
én is szeretnék egy bluetooth adaptert és nekem fontos hogy ne kelljen semmilyen drivert telepítgetni hozzá...
x64-es vistát használok
fel tudnátok sorolni azokat az eszközöket amik közül választhatok?
köszi!
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok
Van egy ismeretlen márkájú BT adapterem, eddig tökéletesen működött XP alatt a CD-n hozzáadott Bluesoleil nevű programmal de Vista alatt lefagy a program, viszont az újabb verzióval amit letöltöttem a Bluesoleil oldaláról azzal tökéletesen megy viszont az új verziók fizetősek (miért??
)
Most akkor hogy használjam az adapterem?
-
KPepe
senior tag
Nekem 2100-as Trust-om van. Azon kívül, hogy az nagyobb, annyi különbséget látok a 2400-hoz képest, hogy utóbbinál nem ír a gyártó EDR-t, viszont elméletileg a 2.0-s szabványban benne van ez a funkció. klikk
Működtetés meg valóban annyi, hogy rádugod a gépre. Mind XP, mind Vista gond nélkül, automatikusan feltelepítette nekem, és már ment is a telefonommal a kapcsolat.
-
Hybryd
tag
Sziasztok!
Szintén "mikro" kivitelű USB-s bluetooth adaptert szeretnék felhajtani, PC és telefon közötti adatátvitelhez kellene, XP és Vista alatti használattal (egyelőre Sony Ericsson telókhoz, ha ez fontos)
Eddig a Belkin F8T016 és a Trust BT-2400P modelleket nézegettem a neten, valakinek van valami tapasztalata?
Simán rádugom a gépre, és pnp menni fog az adatcsere, vagy hogy működnek ezek a cucok?Kicsit visszaolvastam, de pl. a pistabaa által összeszedett technikai infók nekem nem mondanak túl sok mindent. Mi a bluetooth 2, 2.1, v2.1 között az érdemi különbség?
szerk: linkek
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Hp Officejet H470et szeretnék BT-n keresztül használni.
A BlueSoil a passkey beírása után látja, egy pipát tesz a nyomtató mellé.
Már hamarabb feltelepítettem a nyomtatót (a BT-s kapcsolódást választottam ki), de a nyomtató nincs a nyomtatók között. És valami BT-s drivert kér a a csatlakoztatás után a nyomtatóhoz. Ötlet? -
KPepe
senior tag
Nekem az alább linkelt Trust adapter nem igazán viszi át a falat, csak akkor működik normálisan, ha egy szobában van a telefonom a géppel. Igaz, ezt 10m-es hatótávúnak adták meg, egy 100m-es adapterben lehet erősebb antenna van, azzal működne. Meg gondolom sokat számít, hogy miből van az a fal, és milyen vastag.
-
Zippair
aktív tag
Üdv mindenkinek! abban kérném a segítségeteket, hogy egy másik szobából szeretném irányitani a gépemet, kábé 10-12 méterre a pctől. Valakinek van tapasztalata, hogy megy-e bluetooth billentyűzet/egér ilyen távolságban falon keresztül?
-
sbazsi
veterán
a bluetooth kütyüm nem találja a rendszer.
mi lehet a gond?
acer travelmate 6291 integrált bluetoothal.ritkán használom, most egyszercsak eltünt, a bt software azt mondja, bluetooth software not found
ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
nekem van valami BT-m,de nincs hozzá driverem.
Van valami BlueSo... nevű driver,annak mi a pontos neve? -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Lenne pár kérdésem!
Ha én veszek BT-s egeret,akkor az egérhez a sdaját BT-je kell,vagy menne egy BT mikor adapterrel is?(lehet hülyét kérdeztem)
Nekem van egy noname BT-m és azt szeretném megkérdezni,milyen szoftvert ajánlotok hozzá??
-
footy
addikt
Sziasztok!
Általános használatra keresek bluetooth-t mikro méretben a notimhoz.
Mit ajánlanátok? (A remote funkció ne akadozzon annyi lenne a kikötés - A Bluetooth remote control-t használnám)köszi
-
robagp
tag
Hello!
Vettem egy Concorde bluetooth usb dongle eszközt és hibás a lemeze, a driver felment, de a szoftver nem, így nem tudom hogyan párosíthatnám a fülhallgatómmal.
Válaszokta előre is Köszi!
-
KPepe
senior tag
Nos, végül is egy Trust BT-2100p adaptert vettem. XP és Vista is minden gond nélkül telepítette a drivert, Nokia PC suite pedig simán kapcsolódik, jól működik a dolog. Sebesség pedig olyan, mint egy bluetooth általában.
-
KPepe
senior tag
Üdv!
Ha valakinek van tapasztalata a Belkin F8T017 adapterrel, az megosztaná velünk? Nokia 6131-hez lenne.
Köszi! -
petakpa1
őstag
Szeretnék venni egy BT headset-et, és egy USB-s BT adaptert az alábbi célokra:
1) Telefonálás kocsiban headsettel. Fontos, hogy a headset mindkét telefonommal (Samsung E250 és Nokia 3110 classic) működjön együtt.
2) Az adapterrel a fenti két telefonra lehessen adatokat át és visszatölteni az asztali gépemről.
3) Az adapter párosítható legyen a headsettel is, és lehessen vele Skype-olni, esetleg online játékok alatt csetelni.
Bármelyik headset adapter páros tudni fogja ezeket, vagy valamire pl. szabványok figyelnem kell a vásárláskor.
Előre is köszi,
P -
Laca 012
őstag
válasz
svajcineger2 #433 üzenetére
Megnézed az[innen]letölthető használatit,és ez szerint telepítsd. Ha már csatlakoztattad e nélkül, akkor elvileg először el kell távolítani! Nem mechanikusan, hanem driver-ileg... Az eszközkezelőben kell megkeresned ezt a "BCM92045B3 ROM " nevű eszközt és eltávolítani, utánna fizikailag is kihúzni. ilyenkor nem árt egy újraindítás.. szoftver feltelepítés, utánna csatlakoztatás, és használ, örül! Rengeteg ilyen eszköz kerül manapság forgalomba, amit először telepíteni kell, és a rendszer csak utánna ismeri fel valóban annak ami Ő valójában. Nem véletlenül mellékelnek használatit!!! Sok sikert!
-
svajcineger2
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kaptam egy btech btd-30 bluetooth adaptert, de nem volt hozzá meg a telepítő cd, ezért a neten próbáltam, próbáltunk keresni drivert. Többet is találtunk, de a driver telepítés után az xp nem ismeri fel. Kiírja, hogy új hardver, de végül nem találja hozzá a driver-t.
Valaki leírhatná részletesen, hogy hogyan kell a driver-t telepíteni, mikor kell az adapter-t bedugni, telepítés előtt vagy után stb. Illetve honnan lehet drivert letölteni ehhez a tipushoz.
Én az alábbi címről letölthetőt próbáltam telepíteni:[ BTD-30 BlueSoleil 1.6.1.4 Driver]Az XP az adaptert BCM92045B3 ROM néven ismeri fel.
Előre is köszi a segítséget.
-
Laca 012
őstag
Vagy ha keresel "használható" pro verziót.. Amikor ezzel nyűglődtem találtam 3.0-ás Bluesoleilt is ami mellett "ott volt" a Licensz kód is...(A blusoleil nem a bluetooth modul tipusa, hanem a meghajtószoftveré..Tehát megy a 3.0-ás verzióval...)Mondjukittkeresd..
Arra nagyon ügyelj, hogy itt azért lehet vírusokat is összeszedni gazdago, úgyhogy csak óvatosan!!!!Azért ha már be van építve, akkor nem dugdosnék bele másikat....
Sok sikert! -
gaburka
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy MSI L735X lapitopim.Van benne egy IVT Corporation BlueSoleil 2.0-ás bluetooth.Namármost a géphez adtak telepítőlemezt és rajta van egy bluetooth telepítő is de ez nem elég és leszedtem az msi oldalárol az ehhez a géphez tartozó BT drivert is.Ezt feltelepítve működik a BT de licencekeyt kéééér!!!!
Na itt van a problem mert a gép mellé sehol se találtam ilyen kulcsot.A BT-m működik de 5Mb adatforgalom után mindig szétkapcsol mintha egy demoverzió lenne.Rohadt dühítő mert a hardver működik a szoftver meg korlátolt és a boltban meg a neten sem találtam olyan infót hogy emmellé a gép mellé csak demo járna és a hivatalos oldalról letöltött szoftver mellé sem volt kiírva hogy demo.Felmentem a BlueSoleil oldalára is ott meg azt olvastam hogy vegyem meg a progit(pofátlanság mindenk-Bluesoleil,MSI,helyi forgalmazó-részéről).Kicsit átverve érzem magam mert direkt ezért vettem egy drága BT-s fülest ami ugye emiatt pár percenként mindg szétkapcsol.Ha valaki hallott már ilyen problémáról vagy tud nekem segíteni kérem tegye meg.
Előre is köszönöm!!!4
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni usb-s bluetooth adaptert, Pulsar 590A -hoz?
Amire szeretném használni:
Online játékSajnos nem, magyon vagyok képben a témát illetően...
Köszönöm a válaszokat! -
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Pulsar 590A-t! Nagyon tetszik,de egy gondom van vele.Hogyan lehet megoldani, hogy Skype-al is működjön?
Mert összeségében én amiatt vettem, h onlien játéknál jó az ha nincs vezeték..
De sajnos csak 1 csatlakozó van amit a hangfal bementébe dugtam be....
Így nem értem akkor, hogy a mikrofon minek van beépítve??? Hogyan tudom a mikrofonját használni?Segítsetek légyszives, picit el vagyok kenődve...
Köszönöm,
A Papa -
khron
tag
Kérdés:
Van egy logitech mx-620-as egerem.A vevője elveszett, ezt tudom valamivel pótolni?
Természetesen bluetooth vevő -
magnum_pi
tag
Hi!
Nem tudna valaki küldeni nekem egy X-micor Dongle 2 drivert?
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kis segítséget kérni.
Egy olyan BT-t keresek, mely tökéletesen megy minden féle mobiltelefonnal, stabil és jól kezeli, hogy sűrűn cserélgetem a csatlakozó készülékeket.
A MOBILedit! nevű programhoz szeretném használni.
Kinézet nem számít, mert lehet egy dobozba kerülne.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv:
Zoli -
tlala
addikt
Megosztom a tapasztalatomat, nehogy más is belefusson.
Évek óta használok egy MSI Star Key 1.0 nevű usb-s bt adaptert - nagyon szuper, még mindig mindenhez sikerült csatlakoztatni, a legutolsó shareware is működik vele, stb.
Samsung D900-asomhoz, ami bt 2-es, - meg az új PC-hez - gondoltam megveszem az "utódot", a Star Key 2-est, ami már bt v2-es rendszerű. Az MSI weboldalon látható is, hogy az új is ugyanúgy néz ki, szögletes fekete hasáb. A boltba eljutva viszont egy kék "tojást", egy ovális alakú cuccot tettek elém, hasonló dobozban.
Hazaérve/telepítve azonnal tapasztaltam, hogy:- már kézbe véve is 100x silányabb termék,
- más chipset, nem is megy a letöltött hivatalos gyári driverrel!, csak a hozzá adott 2005-ös bluesoleil nevű bénasággal (aki feltette valaha is az eredeti MSI keretprogramot is, az tudja miről beszélek).
- eszközök nem látják, távirányító funkció, stb. nem használható
- amelyek látják is lassabban, nehézkesen kezelik- letöltve az aktuális Bluesoleil drivert (amely már kísértetiesen hasonlít az MSI progira), megdöbbenve tapasztaltam, hogy ez az újabb verzió már fizetős, csak 5 MB forgalmat enged anélkül...
Szóval ha valaki ilyet lát, nehogy megvegye, szerintem valami olcsó gagyi, vagy talán nem is valódi MSI termék.
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
Pistabaaa #412 üzenetére
Bár látom, hogy nem túl aktív a topic, gondoltam megosztom a Trust-tól kapott infót, hátha jól jön.
A BT-2400p maximum aszinkron átviteli sebessége 3Mb/s és ezeket a BT 2.0 profilokat támogatja:
- DUN
- Fax
- BNEP
- FTP
- Generic Access
- HCRP-Client
- HFP
- HSP
- HID-Host
- OPP
- SDAP
- SDP
- SPP
- AVDTP
- AVCTP
- BIP
- GAVDP
- A2DP
- AVRCPA maximum hatótávolság pedig 10m.
Photo Hall-ban 3'990Ft-ért lehet hozzájutni jelenleg. -
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Bluetooth adaptert szeretnék venni notihoz, telefonnal való összekötés céljából. A befutók nekem most az ultra mini kivitelűek.
Ilyenből találtam kettőt:
Trust BT-2400p
Kensington Micro AdapterHa esetleg valaki tud még valami hasonló méretűt, nyugodtan jelezze.
A konkrét kérdésem pedig: a Trust-ról nem találtam túl sok technikai infót (tkp semmit), pedig érdekelne, hogy EDR-rel pl. fel van-e vértezve illetve, hogy milyen profilokat támogat és hány eszköz lóghat rajta egyszerre. Mert az oké, hogy 2.0, de EDR-el állítólag olyan 2,1mbps átviteli sebességet is el lehet érni és az már nem olyan gáz (elméletileg 3mbps-t írnak). A Kensington ezt tudja is, csak az kicsit húzós árú (~8k), míg a Trust kb. a feléből megvan. Tehát a Trust egyelőre inkább nyerő, de érdekelnének a paraméterei.
Illetve ha valakinek van sima, nem EDR-es, 2.0-ás adaptere, írja már meg ha van tapasztalat, hogy 2.0-s telóval milyen sebességet lehet elérni átvitelnél.
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv,
Pistabaaa^MOD: hopp, közben találtam még egyet, ez is elég jónak tűnik és EDR szempontból is okés. Ha esetleg valakinek van tapasztalata akár ezzel akár a másik kettővel kapcsolatban, leírhatja! Köszi!
-
siofok
őstag
húúhaa!mindenkit kikészített a bluetooth??
-
siofok
őstag
sziasztok
szóval adott 1 samsung z400,usb-s bluetooth adapter,bluesoliel progival.edig hibátlanul működött a dolog,mostmeg elkezdte hogy nemkapcsolódik a tellóhoz
látja a telefont,mert ha a tellóba megváltoztatom a nevet,ottis azt írja ki.viszont ha rákkattintok a telefon ikonra,azt írja hogy servise discovery failed.
de ha véletlenül sikerül hogy felül aktívak legyenek az ikonok,és véletlenül párosítani kéri a kódot,akkorse történik utána semmi.
kipróbáltam már frisebb programját,átdugtam másik usb-be,telefont ki-be kapcsoltam,de semmi.
sőőt arra lettem figyelmes,hogy mikor letörlöm,és telepíteni sztném ujbol a bluetooth-st,akkor nemakarja a cd-n levő szoftverét se felismerni. -
baratb
csendes tag
Sziasztok!!
Ha valaki tudja, hogy honan tudom letölteni a BlueSoeil 1.6-os driverét az irja már le lécci
köszi előre is -
davide729
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Bluetooth-os vezeték nélküli billentyűzetet (eddig nem használtam semmilyen Bluetooth-os eszközt) és a telepítés során tűnt fel, hogy nekem a Win XP SP2-es oprendszerem Vezérlőpultján egyáltalán nincs olyan ikonom, hogy "Bluetooth-eszközök", pedig a Windows Helpje folyamatosan erre hivatkozik Bluetooth-os címszavak esetén. Van valakinek ötlete, hogy nekem miért nincs ilyen?
Egyébként használat közben azt tapasztaltam, hogy néha hirtelen megszűnik a kapcsolat és emiatt újra meg kell nyomni a connect gombot az adapteren és a billentyűzeten is, ami elég zavaró tud lenni. Ennek vajon mi lehet az oka? Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest